MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Retreatele Maeştrilor din Raza a Şasea








În Orientul Îndepărtat, strălucind în eterul pulsatoriu peste Țara Sfântă, stă în picioare Templul Reînvierii, a cărui flacără nemuritoare de restaurare și resuscitare este păzită și protejată de Maeştrii Ascendenţi Lord Sananda, Lady Nada și Mama Maria.

Acest templu este creat din substanță care seamănă cu "mama perlei". Este circulară în design. Curțile, ca și coridoarele cilindrice mari, se învârt în jurul Flăcării din Sala Centrală, unde inima Focului Sacru al Reînvierii este unificat. Este alcătuită din șapte coridoare circulare în jurul altarului central unde flacăra nevăzută a reînvierii arde în permanență, radiază în flăcări, înălțarea și puterea de resuscitare a vieții. Frumoasele ființe din Frăția Flăcării Reînvierii își amplifică puterea în fiecare dintre cele două coridoare.




Vizitatorii Templului Reînvierii intră pe coridoarele unde radiația flăcării sale are o afinitate față de propria şi exprimarea potențială a divinității lor. Aici, vizitatorii sunt încărcaţi cu speranță și vitalitatea reînnoită;  ei sunt conștienţi de adevărul "vieții veșnice" și miraculoasele potențiale pe care Flacăra Reînvierii o poate genera în cadrul celor care o invocă. Scopul acestui obiectiv este de a continua să se reverse în toate nivelurile constiinţei umane, emoţională, mentală, fizică şi eterică, şi toate evoluţiile care aparțin acestei planete, realitatea puterilor Flăcării Reînvierii.

Omenirea, în cea mai mare parte, a acceptat învierea lui Isus ca un "miracol" numai posibil pentru el și nu s-au folosit de acest lucru miraculos pentru a-și restabili propriile corpuri la perfecțiune. Mai degrabă au prezentat boala ca, dezintegrare, degradare și în cele din urmă așa-numita "moarte" ca proces natural al vieții. Cu toate acestea, pentru a păstra în viață senzația de putere a reînvierii necunoscută în conștiința omenirii, iubitul Isus / Sananda, Nada și Mama Maria trimit în mod continuu în atmosfera Pământului aceste radiații (raze) victorioase din acest templu.

Flacăra Reînvierii este speranța mântuirii pentru întreaga rasă umană, - accelerarea acțiunii vibratorie a luminii în celulele corpului și - permițând luminii interioare să elimine aspectul limitării. Substanța Flăcării Reînvierii curge prin corpurile interioare ale celor care o invită, precum și prin corpul fizic.



Mesajul Iubirii de la Lord Sananda

împreună cu Lady Nada



Salutări, iubiţii mei, Eu sunt Lordul Sananda și vin însoțit de iubita mea Nada. Este într-adevăr o mare bucurie și onoare pentru noi să ni se acorde această posibilitatea de a vă saluta pe toți cei care citesc acest material de schimbare a vieții și în conectarea cu tine într-un mod foarte personal. Dorim să vorbim cu inimile și sufletele subiecților noștri preferați, subiectele iubirii de sine și puterile Flăcării Reînvierii, a cărui tutelă ne-a fost încredințată ca fiind în serviciul nostru pentru viață.

Unii dintre voi ați citit multe cărți, cu speranța de a găsi cheile magice care vor crea în sufletul vostru deschiderile pentru a te ajuta să te întorci acasă în dimensiunile Iubirii și Luminii pe care le-ați cunoscut odată. Mulți dintre voi sunteți fericiți să ne întâlnim și să lucrăm din nou față-în-față și să trăim "viața reală" dincolo de cătușele omenești ale iluziei separării.

Știţi, iubiţi mei, tot ceea ce v-aţi dorit și aţi visat vreodată vă așteaptă, să se nască și să vi se acorde admiterea și recunoașterea. Toate minunatele daruri, nelimitatea și facultățile divine care sunt ale " Prezenței EU SUNT " pur și simplu rup dorința de a fi activate și restaurate în tine. Într-adevăr, nu există nimic în afara ta pe care să-l poți dobândi să vă satisfacă permanent dorințele voastre cele mai adânci, cel puțin nu pentru mult timp.

Dar, dragilor, trebuie să cereți și să vă permiteți să primiți. Permiteți-vă ceva timp, în fiecare zi să intraţi în contemplare și să vă concentrați asupra obiectului, a dorințelor voastre. Știți cu toții acest lucru, dar foarte puțini dintre voi aveți timp să aplicați ceea ce învățați în cărțile pe care le citiți. Sunteți Creatori, și trebuie să creați ceea ce vă doriți cu dragostea din inima voastră, cu intenție și concentrare. Pur și simplu nu se întâmplă de unul singur, fără a vă întreba, fără a vă stabili intenția și fără a activa sentimentul de recunoștință pentru primirea fructelor din rodul creaţiei voastre.

Acum, cu spațiul limitat alocat în această carte, vom face tot posibilul pentru a vă oferi la maxim. Și Oh! Există atât de multe lucruri în care ne-ar plăcea să le împărtășim cu voi. Astfel, vă încurajăm să veniți în retreatele noastre noaptea, la Templul Reînvierii în apropierea Ierusalimului, pentru a comunica cu noi personal, pentru a ne simți inimile și pentru a obține ceea ce nu se găseşte în carte, şi direct de la noi. Este serviciul nostru și marea plăcere de a vă învăța următorul pas, și următorul pas, pentru a vă ajuta să atingeți Măiestria voastră. Aceasta este o invitație, preaiubiților.

Este atât de important să începeți să vă concentrați asupra cunoașterii și iubirii. Cum vă puteți aștepta să creați Uniunea Divină cu cel ce "EU SUNT" prin Înălțare, dacă voi nu sunteți dedicați să cunoașteți cu adevărat acea parte din voi cu care doriți să fuzionați?

Cunoaşteţi-vă Sinele şi începeţi să-L iubiţi; nu poate fi altfel. Acest lucru este exact ceea ce vă va elibera de toate poverile, tristeţile  și limitările. "Cunoaşterea și iubirea ființei voastre interioare vă va aduce tot ceea ce v-ați dorit şi tânjit vreodată". Prin urmare, afirmația "Cunoaște-te pe tine însuți" este cea mai minunată declarație profundă care există în limba voastră.

o înţelegere mai mare în ceea ce priveşte accesarea acesteia


În cea de-a treia dimensiune, aţi avut aventuri şi experienţe în separare. Aţi adunat îndoieli, temeri, confuzii, neînţelegeri şi nu ştiţi întotdeauna ce opţiuni să faceţi sau când să faceţi alegerile corecte. 

Tu nu ştii întotdeauna scopul, destinul sau pasul următor. Există întotdeauna un loc în conștiința ta unde vă bucurați de îndoială de sine și de lipsa de cunoaștere despre multe lucruri din viața voastră. Adesea vă aflați fizic în corp pe un plan scandalos de existenţă, fără un plan, fără direcție sau instrucțiuni. Pentru majoritatea dintre voi, nici măcar nu aveţi un plan "A", nici un plan "B". Fiind în acum, este cu siguranţă un plan bun, mai ales dacă nu aveţi o conştientizare deplină. Aţi observat în ultima vreme că sunteţi din ce în ce mai mult în momentul de acum, cu tot ceea ce faceţi. Când trăiţi în momentul de acum, intri în conştiinţa Dumnezeului "EU SUNT" din voi. Este partea din tine care deţine agenda planului tău divin pentru toată veşnicia, şi pentru această viaţă. Când voi vă faceţi planuri din minte sau ego, veţi constata că ele nu funcţionează întotdeauna şi nu sunteţi întotdeauna capabili să le urmaţi.

Vom dezvălui câteva lucruri din ceea ce a fost misterios în voi, ca voi să puteţi îmbrăţişa marele mister în ceea ce sunteţi. În primul rând, vă vom spune că "Prezenţa EU SUNT" este o rezonanţă şi o vibraţie "înăuntrul vostru", din interiorul inimii şi a sufletului. O veţi simţi foarte puternic în vecinătatea inimii şi în zona gâtului. Veţi simţi, de asemenea, că are o mişcare de revoluţie cu toate chakrele în acelaşi timp când este activată şi deschisă.

Ceea ce activează "Prezenţa EU SUNT" sunt alegeri pe care le faceţi. Când vă folosiţi puterea şi dorinţele voastre de a face o alegere clară şi simplă, "EU SUNT" este implicat. Atunci când nu există îndoieli, temeri sau ezitări cu privire la această alegere, nu apar probleme pentru a obstrucţiona alegerea care a fost prezentată, şi aveţi o energie absolut limpede. Când faceţi alegeri într-o claritate totală şi nu există în prezent nicio separare, "EU SUNT" este activată şi complet liberă în exprimare.

Adevărul este că, există doar câteva probleme care trebuiesc rezolvate în scopul de a realiza măiestria voastră. Nu este interesant? Dacă vă spunem că puteți conta pe aceste probleme, pe de o parte! Cei mai mulți dintre voi știți deja și credeți că sunteți capabili să aduceţi măiestria și Înălțarea în această viață. Nu știi încă cum, nu știți încă toți pașii și nu veți fi informat pentru că pașii spre măiestrie sunt miracole care sunt revelate în momente precise și sunt menite să accelereze progresul. Acestea vor fi mereu momente minunate surprize și de expansiune. Ele sunt menite să fie "secrete" până în momentul de față a revelaţiei. Cine sunteți, nu numai că Dumnezeu descrie "ființa", ci și voi ca un Creator.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE