MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Inițierile celor Șapte Mari Temple


Dragi copii ai Inimii mele, este marea mea plăcere şi privilegiu de a contribui în mesajele de Iubire în scrierea alchimică a acestei cărți  "Șapte Flăcări Sacre". Într-adevăr, considerăm că această publicație este un document sacru în beneficiul omenirii. Cunoașteți, dragilor, că, pe măsură ce citiți și studiați conținutul acestui material din fiecare pagină și paragraf, din această carte, prin prezența mea și prezența celorlalți Chohani din cele Şapte Raze, împreună cu iubită ta familie Lemuriană din Telos, veţi fi însoțiţi de noi toţi.

Veți găsi în aceste scrieri tot ce trebuie să știți și să integrați pentru a vă califica în Ascensiunea voastră. Dacă alegeţi să aplicaţi serios înțelepciunea de aici și să deveniți pe deplin conştienţi, de a da drumul la toate temerile și ideile preconcepute pe care le-ați avut în vedere în adevărata voastră natură, calea voastră se va desfășura cu siguranță, cu cea mai mare Uşurinţă și Graţie. Tu ești prieten drag, cel care creează toate dificultățile și complexitatea în procesul de "a deveni din nou" ceea ce ați fost dintotdeauna.

Iubiților, înțelegeți că nu este atât de complicat și dificil să deveniți un Maestru Ascensionat, asta numai dacă vă permiteți, fără rezistența obișnuită, să "fiți" în mod firesc în fluxul divinității voastre. O ființă divină într-o experiență încarnată este cu adevărat ceea ce tu ești; este dreptul tău din naștere și starea ta naturală. N-ai mai fost niciodată altceva! Lasă-te în puterea iubitei Prezenţe EU SUNT să-ți atingă inima, să-ți conducă viața cu încredere totală și să vă eliberați de rezistența și temerile voastre.

Este important pentru mine să vă aduc în atenție faptul că v-am supravegheat și că omenirea este foarte aproape după o lungă perioadă de timp. Din perspectiva noastră a Iubirii și Nelimitării, este evident pentru "Noi" toți, de pe cealaltă parte a vălului, că omenirea, în general, inclusiv majoritatea celor care au aderat pentru Ascensiune în această viață, împărtășesc o problemă comună de care nu sunteți conștienți. Fie că sunteți dispus să o recunoașteți sau nu, rămâne faptul că, majoritatea dintre voi dacă nu toți, au o mare frică de "Prezența EU SUNT" și de îmbrățișarea divinității voastre.

Ați fost programați fără întrerupere de-a lungul secolelor și mileniilor de către cei din partea umbrei, care au condus diferite aspecte ale planetei voastre, să vă temeți de ceea ce nu înțelegeți pe deplin și să-l respingeți sau să luptați. Sufletele voastre sunt profund imprimate cu semnătura eronată a fricii. Și tu ai fost influențat cu credința că ești un sărac păcătos, şi nu vrednic de iubire și cu siguranță, nu meriți să fii cu adevărat "Fiul Lui Dumnezeu", in egalitate cu Hristosul din tine, care acum dorește să se exteriorizeze. Cu toții ați fost amprentați cu gânduri și sentimente de nevrednicie, de disperare și lipsă de speranță.

Acum vă cer să contemplați cu atenție această stare de conștiință, deoarece este un obstacol major în calea Înălțării. Vă îndemnăm să vă vindecați și să transmutaţi această stare delimitată. Când vă vindecaţi acele amprente parazitare care sălăşluiesc în conștiința voastră, și totodată să vă recunoașteți pe deplin adevărata voastră natură, vă va fi mai ușor să percepeți minunile divinităţii voastre, și pur și simplu să le îmbrățișaţi. Pur și simplu vei intra cu tine în divinitatea voastră ca, într-un pantof vechi. Recunosc că, după ce se ajunge la vindecare și transformare completă a conștiinței anterioare, îşi va prelua activitatea prin prelucrare și iertare. Şi totuşi, ca această vindecare să fie completă, e necesar să treceți prin toate inițierile celor Șapte Mari Temple. Mă repet, "nu trebuie să fie greu sau dureros ". De fapt, puteți face un joc din ea, înţelegând că este cea mai mare aventură din toate viețile voastre, puse împreună, când călătoreşti pe valul Ascensiunii în Bucurie, Iubire, Armonie și Pace, transformând toate provocările în Har Divin. În lumea voastră, voi numiți asta "să ia lămâi și să facă limonadă".

Văd inimile voastre, văd punctele forte și slăbiciunile, și în fiecare văd tandrețea din sufletele voastre. Totuși, văd și știu că lumea de mâine se construiește astăzi prin conștiința persoanelor care sunt DISPUŞI să stea la picioarele în faţa Maeștrilor și să accepte cuvintele lor, înțelegerea lor, promisiunile, viziunile și adevărul lor.

Contemplă, în tăcerea propriului sanctuar, puterea Lui Dumnezeu în tine și permite-i să-ţi transforme lumea. Sunt hotărât să vă ajut, pentru că VOI sunteţi reprezentanții mei! Tu ești fluxul vieții pe care omenirea o poate vedea! Când, vă dedicați în slujire, în beneficiul omenirii, corpurile voastre, lumea și conștiința reprezintă învățăturile mele, lumea mea, sinele meu și sinele tuturor maeștrilor care ajută această planetă în evoluția ei.

Dragilor, știți că noi, cei din ierarhie, suntem dependenți de voi; să reflectați asupra a tot ce aţi primit de-a lungul anilor de la mine și de la ceilalți Maeștri ai acestei Frății planetare. În numele Lui Dumnezeu și a propriei tale Prezențe EU SUNT, vă spun, "ridicați-vă în măiestria Dumnezeirii voastre! Permiteți-vă să purtați minunate Robe ale Libertăţii pe care doresc să le dau în calitate de reprezentant al meu în lumea exterioară, și pe care, din bunătate și dragoste, să le plasați pe umerii bărbaților, femeilor și copiilor care s-au întrupat acum să facă parte din acesta, minunata Epocă de Aur a iluminării "! Folosiți puterea Focului Sacru zilnic! Cine dintre voi se va ridica și va fi? Vom vedea!

Pentru cei care au privit în viitor și au ascultat cuvintele Maeștrilor care vorbesc liber despre o Epocă de Aur care va veni, dă motiv inimii să cânte,  mintea-i distractivă, și speranță celor aflați în disperare. Este treaba voastră, dragilor, să manifești Epoca de Aur. În calitate de maeștri pe tărâmul nostru, am realizat acest lucru deja, si-l trăim. Acum depinde de tine să demonstrezi suficientă măiestrie pentru a crea acest lucru – Epoca Iluminării pe care ați așteptat-o.

CAND veți începe să externalizați această Epocă de Aur, care este responsabilitatea mea ca Chohan a celei de-a Șaptea Raze, să se manifeste pe această planetă? Este pentru aceia dintre voi care s-au trezit și au acceptat prezența ierarhiei spirituale și învățăturile înălțate ale maeștrilor pe care le caută, pentru începutul Epocii de Aur pe Pământ, în viețile voastre, în casa voastră, în munca voastră și în propriul sanctuar. Tu vei deveni un magnet puternic, care va atrage masele. Și știu că, la început, ei vor fi mult mai interesați de fructul și recolta din efortul tău decât, a se implica în ​​acest proces prin care tu, ți-ai atins Victoria în Lumină.

Avem nevoie de o armată de Lumină pentru a duce la îndeplinire această misiune! Pentru voi care sunteți prietenii mei dau sarcina de a iniția "acum" înființarea celei de-a Șaptea Epoci de Aur a armoniei, păcii, frumuseții, abundenței, perfecțiunii și adevăratei Frații, prin calea iubirii propriei tale flăcări! Amintiți-vă, fiecare lucru minunat a avut un început modest!



Eu sunt Saint Germain, fratele și prietenul vostru. Am venit să-ți susțin sufletul, și focurile inimii tale pentru victoria epocii Vărsătorului. Am stabilit modelele pentru inițierea sufletului tău. EU SUNT pe calea libertății, iar EU SUNT Dumnezeul Libertății. Ia-o pe acea cale și mă vei găsi acolo. Eu sunt profesorul tău, dacă mă vei lua. Din ashramul marelui Templu Violet, împreună cu Flacără Violetă a Templului Telos, și prietenul vostru etern, Adama, vă trimitem binecuvântări de bucurie prin miracole ale Flăcării Violete de Transformare şi Libertate.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE