MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacăra Vindecării și Manifestării







Flacăra Vindecării și Manifestării


Cea de-a Cincea Rază

Principalele calități ale Lui Dumnezeu și acțiunile celei de a Cincea Raze:

Vindecare la toate nivelurile, adevăr, constanță, creație prin
exprimare, abundența Lui Dumnezeu prin inima imaculată a Mariei.

Ziua când este amplificată: Miercuri
Chakra corespunzătoare: Al Treilea ochi
Culoare: Verde

Pietre corespondente: Smarald, Jade,
Chrysoprase, Ruby Zozyte.

Chohan al celei de-a Cincea Raze:
Maestrul Hilarion
Retreat: Templul Adevărului, Creta, Grecia.

Arhanghelii celei de-a Cincea Raze cu Complement Divin:
Raphael și Mama Maria
Retreat-ul lor: Templul vindecării, Fatima, Portugalia.

Elohim din a Cincea Rază cu Complement Divin:
Cyclopea și Virginia
Retreat-ul lor: o zonă limitată, China.


Un adevărat Maestru al Artei Vindecătoare


Maestrul Hilarion vine cu o energie minunată și întruchipează iubirea pură, necondiționată.

El este întotdeauna gata să ne ajute în creșterea și scopul nostru de a ne întoarce acolo de unde am venit noi. Unul dintre principalele sale focalizări este acela al vindecării, care se adresează tuturor celor care doresc ajutorul lui.

Vindecarea lui este atotcuprinzătoare și include vindecarea corpului fizic, precum și vindecarea emoțiilor, minții și a Spiritului. El este, de asemenea, profesor în Adevăr și Știință. Hilarion și Frăția lui sunt auto-numiți gardienii acelor binecuvântați copii ai Pământului, care și-au dedicat viața pentru a promova cauza Științei, secretele Naturii și alchimia celei de-a Cincea Rază.





Realizări ale Maestrului Hilarion

  • • Hilarion a fost marele preot al Templului Adevărului pe Atlantida și el a transportat Flacăra Adevărului în Grecia, cu puțin timp înainte de scufundarea continentului. Focalizarea adevărului pe care le-a stabilit a devenit punctul focal al Oracolului din Delphi, un loc în care înalții inițiați ai acelui templu au acționat ca mesageri ai Lui Dumnezeu sub sponsorizarea lui Pallas Athena de sute de ani.

  • • Hilarion a fost întruchipat ca Saul din Tarsus, care a devenit mai târziu Apostolul Pavel în timpul slujirii lui Isus. El este cunoscut pentru întâlnirile sale spirituale în Hristos în acea întruchipare.

  • • Ca Sfântul Hilarion (290-371 DC), a fost fondatorul monahismului în Palestina. A petrecut douăzeci de ani în deșert, pregătindu-se de misiune înainte de a efectua primul său miracol. Mulțimile s-au adunat pentru a fi vindecați de boli și spirite necunoscute. Viața lui era plină de miracole în vindecare pentru toți cei care au venit să-l vadă și a ascensionat în aceea Viață. Darurile sale de vindecare au fost foarte aproape de ale unui inițiat.

  • • Şi-a construit reputația ca un mare vindecător, cu adevărat capabil să aducă sufletele la o soluţionare spirituală și înțelegerea problemelor lor. El a fost, de asemenea, capabil să vindece cu atingerea unei mâini sau a poruncii: "Fii întregit". A intrat în umbra "Prezenței EU SUNT", fiind umil înaintea Lui Dumnezeu și a semenilor săi. El i-a dat Lui Dumnezeu slavă pentru miracolele vindecării făcute prin el. La momentul încheierii lucrărilor sale și a vieții minunate, Maestrul Hilarion şi-a făcut în cele din urmă  Înălțarea în anul 371 d.Hr.





În tărâmul eteric peste frumoasa Insulă Creta, înconjurată de apele albastre ale Mării Mediterane, veți găsi Templul Adevărului, cu Maestrul Hilarion în centrul atenției, Chohan al celei de-a Cincea Raze și Frăția Adevărului, care slujesc cu el în această ramură specială a Ierarhiei Spirituale.

Templul seamănă foarte mult cu templele Grecești, cu multe coloane sculptate în mod grațios şi de proporții mari. Se pare că frumosul Parthenon a fost ridicat cu atât de mult timp în urmă de iubita Pallas Athena, Zeiţa Adevărului, care este patroana cosmică a acestei Frății. 

Frații poartă veşminte albe pure. În cadrul acestui refugiu există una dintre cele mai vechi camere şcolare ale acestei planete dedicate instruirii elevilor și ucenicilor în magnetizarea energiei Universale. Ei, de asemenea, predă studenţilor cu exactitate știința și matematica prin care soarele, planetele și atomii individuali sunt creați și susținuți.

Această Frăție este numită ca prezența păzitorilor celor de pe Pământ care își dedică viața pentru a promova cauza Ştiinței în tratamentul bolii și dezechilibre, indiferent de forma pe care o iau. Dacă sunt invitați și bineveniți, ei, de asemenea ajută medicii, asistente medicale și misionari cu munca lor.

Templul Adevărului găzduiește marii învățători spirituali de multe veacuri care au lăsat amprenta lor de iubire și slujire pe Pământ. Acesta este templul în care impulsul deplin al Adevărului din inima Lui Dumnezeu este concentrat pe Pământ pentru a fi distribuit la nivel mondial. Cei care doresc cu sinceritate să cunoască și să înțeleagă "adevărul" devin studenți ai Frăției din Creta.

În acea retragere, o cameră de audiență mare a devenit locul unde Maestrul Isus, alături de reprezentanții ascensionați ai fostelor mari religii, care au binecuvântat omenirea de-a lungul veacurilor, li se oferă ocazia de a învăța multe suflete. Ei îi învață pe cei care, fie nu mai cred în Dumnezeu ca atare, sau prin dezamăgire și experiențe amare cu învățătorii religioși incompetenți în care și-au pus încrederea, au experimentat decepții și trădare. Aceștia și-au pierdut credința și convingerea în Dumnezeu și în Inteligența Supremă care guvernează Universul. Isus se străduiește să prezinte în acea retragere acestor suflete în cunoașterea "Adevărurilor Universale" pentru a-și restabili credința, speranța, încrederea și credința în divinitatea lor proprie și divinitatea Tatălui / Mamei Dumnezeu.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE