MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Iniţiatorul Dispensaţiei Creştine







Lordul Sananda


Domnul Sananda reprezintă Iubirea Divină și Tărâmurile Superioare ale Spiritului. El este simbolul Creștinismului pentru dispensa Creștină. El reprezintă procesul Ascensiunii al umanității care se ridică înapoi la Dumnezeire. În rolul său principal, el deține funcţia de "Profesor Mondial" alături de Maestrul Kuthumi. Maestrul Isus / Sananda are sarcina de a purifica învățăturile distorsionate inițiate de temerile timpurii ale părinților, bisericilor Creștine și înlăturarea dogmelor și doctrinelor provocate de om care au corupt puritatea învățăturilor Sale, aproape de la început, cu 2000 de ani în urmă.

Indiferent de religia voastră, puteţi apela la Domnul Sananda pentru a vă asista în orice domeniu al vieții voastre. El este totdeauna prezent în conștiență cu noi toți personal și colectiv. Ca Ierarh al Dispensației Peştilor din trecut cu 2000 de ani, lucrează îndeaproape cu Maestrul Saint Germain, Ierarhul Epocii Vărsătorului în următorii 2.000 de ani. Împreună, ei formează o echipă excelentă cu aceleași obiective.

Indiferent dacă credeți că Isus / Sananda este singurul Fiu al Lui Dumnezeu sau dacă voi îl considerați un Maestru Ascensionat care a venit pe Pământ ca un Învățător Universitar și Vindecător, puteți să-l chemați pentru ajutor. Într-adevăr, el a venit pe Pământ pentru a crea o o nouă filozofie care va uni în cele din urmă omenirea cu Sursa Divinităţii lor. În timpul vieții sale ca Yeshua Ben Joseph (Isus), el nu a susținut nicio religie, trăind doar din inimă și îmbrățișând divinitatea proprie.

Din păcate, bisericile creștine au distorsionat de cele mai multe ori, cu privire la intenția, de a ne învăța modalitățile simple de a îmbrățișa propria noastă natură Christică. Lord Sananda a dorit ca Iubirea și Înțelepciunea Lui Dumnezeu să fie predate într-un mod inteligibil pentru ca toți să înțeleagă și să integreze. Învățăturile sale erau destinate pentru toată lumea, şi nu doar, pentru cei care s-au considerat mai educați și s-au desemnat ca autorități, dorind să controleze și să înșele omenirea cu doctrine false.

Lordul Sananda este acum mai activ ca niciodată în umanitate, cu predarea adevăratelor concepții despre conștiința lui Hristos, care se manifestă în splendoarea sa deplină în Telos și toate Orașele de Lumină. Este timpul să ne întrebăm serios despre învățăturile depășite din bisericile creștine și să cautăm realul Adevăr. Cu siguranță, nu este înțelept ca cel mai mare suflet să se bazeze în mod unic pentru "mântuirea cuiva" pe vechile variante de spiritualitate învățate de creștinismul timpuriu al bisericii care este, cel puțin, incomplet. Acum trebuie să înțelegem și să aplicăm în viața noastră de zi cu zi învățăturile adevărate care ne-au fost date de foştii profesori ai lumii care au venit să ajute omenirea şi să își dezvolte conștiința la nivelul lor Christic.

Sananda lucrează foarte strâns cu Frăția Lemuriană de Lumină din Telos, cu Adama și cu ierarhia spirituală planetară, să reînvie adevăratele învățături ale conștiinței lui Hristos, inițiată de el cu 2000 de ani în urmă.


Realizări ale Lordului Sananda


Sananda mi-a spus că a avut mai multe încarnări pe continentul Lemuriei, dar El nu a  specificat. Acest mare maestru a avut numeroase exemple realizabile pe această planetă înainte de ultima lui întrupare ca Yeshua Ben Joseph, enumerate mai jos.

  • Regele David al Vechiului Testament. În acea viață, a lucrat îndeaproape cu profetul Samuel, care este una dintre încarnările iubitului Saint Germain.

  • Iosif din Egipt, fiul lui Iacov din Vechiul Testament, are unele dintre cele mai interesante paralele la viața lui Isus. În iudaism, Mesia a fost gândit ca și fiul lui Iosif, precum și fiul lui David.

  • Iosua, cel care i-a condus pe Israeliți în Țara Promisă din Vechiul Testament.

  • În ultima lui întrupare, el a fost întrupat ca Isus. Numele adevărat era Yeshua Ben Joseph. Acest mare maestru a venit să ne învețe că avem puterea de a crea, vindeca și a deveni Hristos așa cum a demonstrat el. El a spus: "Acestea și mai mari lucruri ca acestea puteţi să faceţi "(Ioan 14:12). El a demonstrat puterea Lui Dumnezeu prin vindecarea Lui, răstignirea Lui și învierea Lui. În acea viață, el a fost umbrit de Lordul Maitreya, Hristosul planetar, pe care el l-a numit "Tatăl Său", și, într-adevăr, Maitreya a fost "tatăl" său spiritual și un mare susţinător al misiunii sale nobile.




Realizări ale Doamnei Nada

  • În Atlantida, Nada a servit ca preoteasă în Templul Iubirii. Sisteritatea acestui templu a îndreptat vindecarea prin iubire, prin folosirea luminii razelor pentru cei care au cerut și le-ar putea primi oriunde pe Pământ. Templul acesta a fost modelat după un trandafir, fiecare petală fiind o cameră. El rămâne încă în eter, până în ziua de azi.

  • Lady Nada a fost, de asemenea, o mare preoteasă în templele lui Isis și a primit o formare în deplină măiestrie asupra mai multor variante de realizări anterioare prin faptul că a evoluat şi în "școala misterelor". Aceste școli misterioase nu mai există astăzi; ele vor fi probabil restaurate în noua energie după Înălțarea Pământului în cea de-a cincea dimensiune.

  • Ca Maria Magdalena, ea s-a întrupat cu flacăra ei geamănă, Isus, în misiunea sa ca "întruparea lui Hristos". Ea a devenit iubita şi însoțitoarea lui, în a-i susține pe deplin misiunea. Sananda mi-a spus că povestea din biblia nunții de la Cana este adevărata poveste a căsătoriei sale oficiale cu Maria Magdalena.

  • Este extrem de important ca acest Adevăr să fie dezvăluit acum, că Maria Magdalena a fost o înaltă inițiată și preoteasă a Focului Sacru în timpul ei cu Isus. Avea un grad foarte înalt de evoluție. Împreună cu Mama Maria, ea a fost împreună cu El pentru a ţine energiile Divin Feminine în numele său în timpul slujirii sale în Țara Galileii și la răstignirea lui. Nu era cu siguranță "păcătosul și prostituata" ilustrate de cărturarii bisericilor timpurii. Această negare a divinului feminin este una dintre cele mai mari minciuni care a fost impusă nedrept şi imprimate în conștiința omenirii în ultimii 2000 de ani.

  • Ea a fost discriminată pe nedrept de către "părinții bisericii" timpurii în încercarea lor de a supune, încă o dată, energiile femininului divin peste generațiile viitoare. Ei au căutat să mențină controlul asupra a ceea ce se temeau de el, de cele mai multe energii ale "Mamei Divine", pe care Maria Magdalena le reprezenta împreună cu Mama Maria, mama lui Isus. Ambele au primit inițieri foarte înalte în Templele lui Isis și au avut nivelul necesar pentru a menține acea energie în timp ce Isus își îndeplinea Misiunea sa Sacră. Este timpul ca omenirea să-și deschidă inimile spre energiile iubitoare ale Mariei Magdalena, văzând-o pentru cine este ea cu adevărat, și uitând minciunile inventate cu rea intenţie împotriva ei.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE