MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Despre vindecare - Corpul Elemental






Aproape toate problemele de sănătate, indiferent de forma pe care o iau sau de orice nume care le-au fost date de instituția medicală, sunt cauzate de lipsa de armonie, dezechilibre și probleme nerezolvate, trecute sau prezente, în corpul emoțional. Pentru a vă vindeca în totalitate corpul trebuie să vindecați mai întâi sentimentele profunde care provoacă tulburări. Când armonia în corpul emoțional este restabilită, corpul va fi aliniat cu ușurință și vindecarea pe care o căutați, va deveni permanentă.

Când voi vă doriți, să vă vindecați sau să-i ajutați pe ceilalți, este important să fiți mai întâi conectați cu propria "Prezență EU SUNT", cu "Corpul Mental Superior" și cu "Prezența EU SUNT" a persoanei pe care doriți să o asistați. Exprimați iubirea și recunoștința pentru existența lecțiilor de viață, și experiența care vă învață pe amândoi. Atunci, chemați Legea Iertării pentru orice încălcare a Legii Iubirii și pentru neglijarea care a fost prezentată față de Esența Dumnezeiască.

Comunică profund cu Sursa ta Divină, Guvernatorul fluxului tău de viață care așteaptă mereu recunoașterea ta, pentru a vă ajuta. Vorbește-i așa cum ai face cu tine, cel mai apropiat prieten. Pune-ți iubirea în toate corpurile și mulțumește-i corpului tău elemental pentru ajutorul său. Apelați la Legea Iertării pentru oricare din cauzele care-au fost și nucleul ne-armoniei voastre și apelați la puterile de transmutare a Flăcării Violete cu mare dragoste, intensitate și recunoștință.

Pentru asistență vindecătoare, vizualizați prezența luminată a lui Isus / Sananda, Maestrului Hilarion, Maica Maria, sau alți Maeștrii Ascensionați, lumină albă strălucitoare sau culoarea necesară în câmpul vostru auric. 

Pentru energie, folosiți culoarea albastră
Pentru iubire și confort, utilizați roz
Pentru pace, folosiți auriu și rozul
Pentru iluminare, folosiți galben; si pentru vindecare, utilizarea de verde smarald, roz sau violet. 
Deși culoarea principală pentru vindecare este verde, toate culorile și toate flăcările au minunate proprietăți de vindecare.

Patru Doamne Maestre guvernează activitățile de vindecare de pe Pământ. Ele sunt Maria mama lui Isus / Sananda, Nada, iubita flacără geamănă a lui Isus / Sananda, Meta, fiica lui Sanat Kumara și a lui Kuan Yin, Zeiţa Compasiunii.



Toată lumea în formă umană are la dispoziție un "corp elemental" de mare inteligență care animă și controlează mecanismul corpului fizic. Din când în când, devine antagonist față de forma în care este atribuită atunci când există abuz și nici o iubire pentru trup sau recunoștință față de corpul elemental pentru dedicarea și fidelitatea serviciului pe care îl face. Corpul elemental este de multe ori necesar, și servește energia aceluiași flux de viață din momentul primei încarnări pe planeta Pământ, și până când sufletul ajunge la Înălțare.

Acest corp elemental a fost adesea forțat de Lorzii Karmei să activeze, și să mențină corpul fizic pentru care i-a fost atribuit de fiecare dată, când sufletul ia o nouă încarnare. Este elementul corpului care ajută bătăile inimii voastre, activează sistemul nervos și are grijă de funcțiile corespunzătoare ale sistemului nervos, organele și toate sistemele. Acesta poate fi mustrat, atunci când orice parte a corpului fizic, încetează să funcționeze corect.

Adevărul este că, din cauza folosirii abuzive a voinței libere și a lipsei de măiestrie și iubirea față de corpurile emoțional, mental, eteric și fizic necontrolate ale sufletului, aceste energii creează haos în corpul fizic. Corpul elemental este atunci forțat să muncească foarte mult pentru a repara astfel de daune repetitive, fără a primi vreodată recunoașterea sau recunoștință față de sufletul pe care îl slujește atât de fidel. La fel, cum îți place pentru a primi recunoaștere și recunoștință pentru serviciile pe care le oferiți altor persoane, ființe, este important să recunoașteți corpul vostru elemental zilnic, trimițându-i valuri de Iubire, Lumină Aurie și recunoștință nesfârșită. Această atitudine creează o afinitate între tine, corpul elemental și forma fizică pentru mai multă armonie și sănătate mai bună. Ierarhiile corpului elemental sunt Elohimii Primei Raze a Voinței lui Dumnezeu, Hercule și Amazonia.

Corpului tău elemental este de aproximativ trei la patru picioare înălțime, și uită-te la tine cu perfecțiunile şi imperfecțiunile pe care le-ai creat. Acesta este veșmântul tău. De cele mai multe ori se află pe umărul tău, și cei care sunt în stare să vadă elementalii, adesea, vede corpul elementar al fiecărei persoane. Corpul tău elemental dorește, a descoperi perfecțiunea divină în corpul tău din nou.

Înainte de căderea în conștiință, corpul elementar al fiecărui om nu știa imperfecțiunea și a fost instruit să vă mențină corpul în sănătate perfectă, frumusețe și eleganță. Prin folosirea abuzivă a voinței libere și a creației karmice, elementul corpului a fost forțat să integreze în corpul fizic energiile datoriilor karmice ce ați suferit prin lipsa iubirii, a urii de sine, a violenței și a neglijenței în gânduri, acțiuni și sentimente.

Vă rugăm, să vă iubiți, să vă exprimați multă recunoștință, iubire profundă şi compasiune pentru corpul tău elementar. Corpul tău elementar va face, de asemenea, ascensiunea cu voi și dorește să vă ajute pe deplin în acest proces. Acest lucru înseamnă că va absolvi la un nivel superior de serviciu, pe care toţi elementalii corpului aspiră la evoluția lor.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE