MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Călătorie spre Marele Templu de Jad








Meditație


Cu Adama și Maestrul Hilarion

Marele Templu de Jad este un loc sacru şi miraculos, unde fiinţele din toate dimensiunile de pe această planetă, şi de dincolo de ea, vin pentru a se vindeca. Şi cei din tărâmurile luminii, care-i ajută direct pe oameni, vin la acest templu pentru a se curăţa şi a-şi reface energiile. Sanctuarul este, de asemenea, folosit şi de ființe galactice. Acest templu “faimos” are foarte mulţi vizitatori şi este construit, în principal, din jad de cea mai pură calitate. Vă cer ca, în acest moment, să vă centrați în inima voastră; stați confortabil şi relaxați-vă; începeți să integrați şi să primiți energiile vindecătoare. 

Vă invit la o călătorie în conștiință în Telos, pentru a trăi experienţa Marelui Templu de Jad de sub Muntele Shasta. Călătoriți aici în corpul vostru eteric. Pe măsură ce continuați să vă centrați în inima voastră, exprimați-vă intenția către sinele vostru superior şi ghizii voștri, de a vă lua cu ei în acest voiaj. Există mulţi dintre noi aici, care așteaptă să vă primim. Rugați-i pe ghizii voștri să vă ducă în conștiință în Telos, la intrarea în Marele Templu de Jad şi vor fi de acord. Toți ghizii voștri cunosc acest loc şi ştiu exact cum să vă ducă acolo.

Relaxați-vă complet corpul şi respirați foarte adânc, pe măsură ce vă concentrați pe intenția de a fi duși la Marele Templu de Jad. Acum priviți în conștiința voastră. Priviți-vă cum ajungeți la intrarea din acest templu uriaș, o piramidă cu patru laturi făcută din jad din cea mai pură şi mai înaltă calitate. Preotul șef şi paznicul acestui templu vă întâmpină. Pardoseala este pavată cu plăci de jad şi de aur pur. Fântâni de un verde auriu, strălucitoarea, își reflectă esența la aproximativ nouă metri în aer, din mai multe zone, creând un efect foarte mistic. Simțiți că sunteți acolo şi priviți ce vi se arată. Simțiți aerul pe care-l respirați acum în templu şi energia înviorătoare creată de toate fântânile de energie pură vindecătoare, care impregnează atmosfera peste tot. Cât de mult vă împrospătează şi vă întinerește întregul corp! Deși acolo sunteți în corpul eteric, atunci când veți reveni, veți aduce înapoi, în corpul vostru fizic, o parte din acea vibrație. De aceea este atât de important să respirați adânc, să preluați cât de mult puteți din acea energie vindecătoare.

Flori de toate formele, nuanțele şi culorile, împreună cu o mare varietate de plante de un verde smarald, cresc în vase mari de jad, creând o atmosferă de vrajă. Privind această frumusețe unică, simțiți sacralitatea spațiului, energiile acelui mediu şi continuați să inhalați cât de mult puteți.

Preotul principal îl prezintă pe fiecare dintre voi unui membru din comunitatea noastră din Telos, care va fi ghidul şi asistentul vostru personal, tot timpul cât stați aici. Odată intrați în temple, împreună cu ghidul vostru, veți vedea o piatră foarte mare, făcută din jad pur, de formă ovală, cu un diametru de aproximativ trei metri şi doi metri înălțime. Această piatră are cea mai pură şi mai înaltă vibrație vindecătoare. În Vârful pietrei, puteți observa un potir rotund din aur şi jad. Este plat la bază, iar laturile au circa douăzeci şi cinci de centimetri înălțime. În pocal se află Flacără verde smarald a Vindecării, care a ars, permanent, timp de milioane de ani, pentru a ajuta omenirea.

Acum simțiți această flacără uriașă adânc în sufletul, în inima şi în corpul vostru emoțional. Da, vă puteți lua şi corpul emoțional cu voi. Aceasta flacără extraordinară arde permanent şi menține o matrice energetică de vindecare, de o importantă majoră pentru planetă. Această flacără are conștiința, prieteni. Este alimentată neîntrerupt de iubirea Sfântului Spirit, de tărâmul angelic şi de iubirea noastră. Pe măsură ce vă apropiați de piatra de jad, sunteți invitați de Paznicul Flăcării Vindecătoare să vă așezați pe un scaun de jad pur şi să vă gândiți ce anume din viata voastră are nevoie de cea mai mare vindecare. Care sunt schimbările din conștiința voastră pe care sunteți dispuși să le faceți pentru a aduce această lecuire?

În timp ce meditați, vi se dau îndrumări şi ajutor pe cale telepatică de la ghizii voștri – iar această călăuzire vi se imprimă în inima şi în suflet. Acum vom face o mică pauză, în care veți putea să comunicați cu ghizii şi cu Sinele vostru superior, pentru a vă vindeca.(pauză)

Priviți şi simțiți pietrele prețioase, cristalele şi energiile vindecătoare ale templului şi inhalați-le. Prin respirație, introduceți foarte adânc această energie tămăduitoare, cât de mult puteți; o veți lua înapoi cu voi, în corpul fizic. Continuați să respirați. Sunteți în locul cu cea mai sacră energie vindecătoare de pe această planetă. Rămâneți cât doriți, nu este nici o grabă. Când ați terminat, ridicați-vă de pe scaun şi plimbați-vă în jurul templului, împreuna cu ghidul care v-a fost desemnat.

Priviți şi introduceți înlăuntrul vostru toată frumusețea şi toate energiile tămăduitoare. Povestiți-i, dacă doriți, greutățile inimii voastre şi cereți-i în continuare ajutorul, în procesul de vindecare. Fiți deschis faţă de orice vi s-ar dezvălui. Dacă nu vă amintiți  conștient de călătoria voastră, nu vă faceți griji. Pentru cei mai mulți dintre voi, așa şi trebuie să fie; veți primi informații pe un alt nivel. Atunci când vă veți simți plini, reveniți la conștiința tridimensională, în corp, şi respirați adânc de mai multe ori. Fiți conștienți de faptul că vă puteți întoarce acolo, ori de cate ori doriți. De fiecare dată, veți fi sprijiniți în același mod. Cu cât vă veți reîntoarce mai des, cu atât legătura dintre noi se va strânge mai mult. Vă ajutăm în cel mai bun mod posibil. Vă cerem ca şi voi să veniți către noi. Acest lucru poate fi realizat doar dacă există intenție de ambele părți.

Încheiem acum meditația aceasta, trimițându-vă iubire, pace şi vindecare. Vă întindem mână pentru a vă oferi ajutor, iubire şi îndrumare. Suntem la o depărtare de numai un gând şi o șoaptă, sau de o cerere din inimă! Așa să fie!


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE