MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

CHOHANII DIN RAZE





Channeled de Geraldine Innocenti - Podul spre Libertate

Extrase din învăţăturile Chohanilor din Raze


Maha Chohan: Câțiva dintre oameni cunosc serviciul excelent oferit omenirii de către Lorzii Karmei. Numele " Lorzii Karmei " generează mult, teama de pedeapsă printre cei care nu înțeleg natura lor semnificativă în serviciul pentru viață. Numai în ultima vreme dragostea și recunoștința omenirii a înregistrat o creştere în acest sens faţă de luna august a acestui grup de Ființe pentru serviciul lor de mila, mai degrabă decât de pedeapsă.

El Morya: Justiţia divină, exactitate absolută în echilibrarea personalului planetar şi folosirea universală a vieţii, este LEGEA! Lorzii Karmei sunt instrumente ale acelei Legi. Membrii acestui Consiliu servesc pentru a oferi fiecărui suflet o oportunitate de a creşte spiritual, pentru o dezvoltare şi o exteriorizare, parte din planul divin care poate fi exprimată numai prin acel flux de viaţă special.

Kuthumi: Legea Cercului creează cauzele și obținerea efectelor lor finale, este inexorabil. Energia, magnetizată și folosită, trebuie să se întoarcă la expeditor, ca fericire, dacă energia a fost folosită în mod constructiv, sau nefericire, dacă energia a fost folosită în mod dăunător. Când un suflet ajunge la un punct de a cere Lui Dumnezeu ajutor, pentru acțiunile lui trecute, pentru a-şi pune sufletul în ordine divină cu legile iubirii din nou, atunci Lorzii Karmei îi pot oferi o asistență mult mai mare.

Paul Venețianul: Când karma creată de un individ, deoarece, sufletul lui uneori este  foarte mare, Lorzii Karmei nu acceptă  stingerea a toată karma într-o singură viață. Astfel, sufletului îi este permis să atenueze cât mai multă karmă într-o singură încarnare așa cum Lorzii Karmei simt că se pot descurca. Aceasta este dragostea divină adevărată, în care multă karmă negativă este conștient reținută de la individ până când el a învățat cum să o transmute în fericire și pace.

Serapis Bey: Atunci când o persoană dorește să devină un "candidat pentru Înălțare" și solicită posibilitatea de a "curăța arderile sale" de toată karma negativă, Lorzii Karmei trebuie să fie într-un acord cu privire la faptul, dacă aspirantul are puterea necesară, forță, credință, iluminare și capacități generale de a se angaja să echilibreze balanţa justiției într-o singură viață. Cu toate acestea, unele persoane care au răscumpărat karma negativă pe care au creat-o anterior printr-o lungă serie de încarnări şi au doar o mică datorie către univers pentru a "plăti" în finalul încarnării.

Hilarion: Este responsabilitatea Lorzilor Karmei să vadă că fiecare individ primește cât mai multă asistență posibilă în transmutarea karmei negative creată prin folosirea abuzivă a voinței libere. La sfârșitul fiecărei vieți pe Pământ, sufletul este chemat înaintea Consiliului Karmic și experiențele sale sunt evaluate. Oportunități, potențiale servicii, aparentele eșecuri și succese sunt examinate cu atenție. Apoi, Consiliul Karmic trimite individul într-o sferă de odihnă și învățare în cazul în care se poate pregăti cel mai bine pentru o altă încarnare pe Pământ, întărită prin purificare, instruire și răgaz temporar de la presiunile propriei sale reacţii karmice.

Saint Germain: Gândește-te bine la puterea Milostivirii și Flacăra Violetă pentru a dizolva cauza și nucleul suferinței și durerii generate de întoarcerea din trecut a utilizării abuzive a liberului arbitru. Apoi hotărăște să dizolvi efectele înainte de a apărea în viața ta. Poţi utiliza conștient Focul Violet în acțiune, pentru a face acest lucru invocându-l zilnic și la fiecare oră. Acest lucru vă va ajuta să transmutați energia negativă încorporată în toate celelalte corpuri și la vindecarea emoțiilor legate de aceste energii, îmbrățișând un nou nivel a conștiinței. Maeştrii Înălțați, au acumulat întregul impuls al eficacității în folosirea Flăcării Violete şi care este disponibilă pentru oricine şi pentru toţi care alegeţi să ne cereți ancorarea în lumea voastră în acest moment. Pe măsură ce tot mai mulți oameni învață eficacitatea puterii transmutației prin invocarea acțiunii Focului Sacru, vom avea pe Pământ o Frăție a Libertății care, după voia noastră, ei și alții vor fi liberi, de umbră şi din partea vieții.

Există, de asemenea, Şapte Manus sponsorizând fiecare dintre cele 7 Rase Rădăcină:

•        Numele manusului din primele trei Rase Radăcină nu sunt cunoscute. Ei și-au terminat serviciul pe această planetă și s-au înălțat cu milioane de ani în urmă.

•        Manu al celei de-a 4-a Rasă Rădăcină este Domnul Himalaya

•        Manu al celui de-a 5-a Rasă Rădăcină este Lordul Vaivasvata

•        Manu al celei de-a 6-a Rasă Rădăcină este Lordul Meru

•        Manu al celei de-a 7-a Rasă Rădăcină este Marele Director Divin (Saint Germain's mentor)


Toate lucrările de mai sus, în cooperare cu Consiliul celor Doisprezece al Federației Galactice condusă de Comandamentul Ashtar și de Lordul Melchior. Consiliul Federației Galactice reprezintă ierarhia spirituală pentru această galaxie, care este mult mai mare decât sistemul nostru solar. Ei, la rândul lor, lucrează în colaborare și sunt responsabili față de Consiliul celor Doisprezece ai Federației Universale. Și se merge, pe tot drumul înapoi până la Creatorul Suprem.

La Nivel Universal, Lordul Melchizedek este cunoscut şi perceput ca "figură a tatălui" ca Marele Domn al acestui Univers. Lumina și dragostea lui întruchipează și radiază prin întregul Univers. Ordinul lui Melchizedek se extinde pe sine, în mai multe ramuri pentru fiecare dintre multele sale sisteme solare. Oamenii care evoluează pe Pământ pot, de asemenea; să cereți, să fiți admiși în acest Ordin Sfânt unic; a fi acceptat în acest Ordin este o activitate a "Planurilor Interioare". Nimeni nu poate fi admis în acest Ordin Sfânt, doar dacă nu, el / ea este inițiat de Melchizedek însuși. Nu este o activitate a "lumii exterioare".

Cei care dețin ceremonia și percep taxe mari pentru a-i înscrie pe adepții lor în acest Ordin nu are o înțelegere deplină a sfințeniei sale. În multe cazuri, numai ceremonia este experimentată și nimic mai mult, fără asigurarea admiterii. Multe suflete, dragilor, pot umbla pe Pământ ca membri cu drepturi depline ai acestui Ordin Sfânt, fără nici o cunoaștere "exterioară" asocierii acestora. Alții, care pretind în mod deschis că sunt membri, pot sau nu, pot fi. Admiterea este determinată de nivelul disponibilităţii în slujirea Vieţii și a Iubirii, și de nivelul de inițiere al aspirantului.

Vedeți, acest univers, precum și toată creația, este bine întreținut de un lung și lanț indestructibil al Iubirii care acționează ca ierarhia spirituală, care se extinde pentru totdeauna în niveluri mai mari de Iubire și Lumină. Niciunul dintre aceștia nu dețin aceste poziții din cauza unei dorinţe de putere. În tărâmurile superioare, gradul de iubire este necondiţionat şi dezinteresat de Serviciul care determină gradul de realizare.

Sistemele de auto-servire ale guvernelor pe care le avem în prezent pe Pământ nu lucrează în acest fel și denaturează în totalitate principiile legilor și ierarhiei divine. Forma de guvernare pe care o avem este demodată și că umanitatea evoluează în conștiință, vor fi înlocuite treptat cu concepte mai iluminate ale guvernului divin. Doar cei care au atins cel mai înalt nivel de Lumină și Iubire vor fi lăsați să guverneze după Înălțarea Pământului în 2012. Aceasta va fi printre cerințele care califică pe cei care dețin astfel de poziții sacre. Această scriere nu ar fi completă fără a menționa încă două niveluri ale ierarhiei. Serviciul lor nu se limitează la această planetă deoarece acestea sunt Ființe Universale. Cu toate acestea, din cauza lor în mare prezență aici, serviciul lor este important de menționat.

Cei Șapte - Puteri Elohim și Contrapărții lor Divini:

•        Elohim al primei Raze - Hercule și Amazonia

•        Elohim al celei de-a Doua Raze - Apollo și Lumina

•        Elohim al celei de-a Treia Rază - Heros și Amora

•        Elohim al celei de-a Patra Rază - Puritate și Astrea

•        Elohim al celei de-a Cincea Rază - Cyclopea (Vista) și Virginia

•        Elohim al celei de-a Șasea Rază - Pace (Linişte) și Aloha

•        Elohim al celei de-a Şaptea Rază - Arcturus și Victoria


Elohimii sunt constructori de forme, reprezentând conștiința Tatălui. Sunt parte a Dumnezeirii și sunt aceia care creează universuri, galaxii, sisteme solare, planete, etc. Ei susțin toată Creația cu Lumina lor, care este de o asemenea mărime că mintea umană nu o poate înțelege. Ei au creat această planetă Pământ cu dragostea și devotamentul față de Lumină. Numele lor sunt mai mult ca sunete și frecvențe; cu toate acestea, în dragostea lor mare pentru noi, și ca o curtoazie, ne-au dat nume prin care ne putem referi la ele într-un mod mai personal şi individual. Sunt sigur că ei sunt numiți de multe alte nume în alte locuri.

Cei Şapte Arhangheli Puternici şi Completele lor Divine:
  • Prima Rază Arhanghel Mihail şi Credinţa
  • Al 2-lea Arhanghel Jophiel şi Christina
  • Al 3-lea Arhanghel Chamuel şi Caritate
  • Al 4-lea Arhanghel Gabriel şi Hope
  • Al 5-lea Arhanghel Rafael şi Maria (Maica lui Iisus)
  • Al 6-lea Arhanghel Uriel şi Aurora
  • Al 7-lea Arhanghel Zadkiel şi Ametist


Acești Puternici Arhangheli sunt conducătorii celor doisprezece tronuri din Regatul Angelic, care reprezintă un alt aspect al Duhului Sfânt în Cosmos. Ei sunt servitorii slujitori ai Creației lui Dumnezeu. Nu în ultimul rând, vreau să menționez Iubita nostră Mama Pamânt. Ea este cu adevărat Mama noastră care ne-a susţinut pe calea evolutivă de milioane de ani. Ea este cunoscută de mulți ca Mama Gaia, un nume folosit în principal de către locuitorii de la suprafață, în timp. Acest lucru nu este inexact, dar cu toate acestea, în planurile interioare, ea a fost cunoscută de milioane de ani ca Iubită Fecioară. Complementul ei divin este Pelleur. Ea este o ființă vie și conștientă de mare succes și de Iubire excepțională și Răbdare. A primit mult abuz de la omenire și foarte puțină recunoștință. Să o cinstim și să o recunoaștem astăzi!

Ea este considerată de ierarhia spirituală a acestei planete și a Universului de dincolo ca Unul, care este ținută în cel mai înalt respect și admirație pentru curajul ei și persistența. Ea a suferit în Corpul ei mai multe războaie, abuz și traume decât oricare altul fiind vreodată. Și totuși, ea a ales să-și susțină propria ascensiune în scopul de a lua cu ea cât mai mulți dintre copiii ei. Ea a iubit necondiționat pe toate ființele multor regate. Ea a oferit o planetă de o frumusețe nelimitată și perfecţiune. Noi, oamenii, suntem cei care i-am distrus corpul și am creat urâțenia aici. Acestea sunt gândurile și acțiunile discordante care creează modelele meteorologice dure pe care trebuie să le îndurăm. Când ne întoarcem la viață prin conceptele adevăratei Iubiri și Frăție, vom avea, încă o dată, ca în vremurile vechi, vremea perfect moderată pe tot parcursul anului.

Prin această scriere, am încercat să răspund la întrebările adesea adresate de mulți solicitanți. Acest lanț de ierarhie merge până la cele mai înalte dimensiuni ale Dumnezeirii. Aceasta este mult mai vastă decât știm, și devine mai complicată pe măsură ce merge de-a lungul. Avem aceste informații doar pentru că maeștrii ascensionați au ales să ne dezvăluie acest lucru de mult. Aceste informații sunt o mare binecuvântare. Putem folosi aceste nume să chemăm ființele acestor ierarhii în rugăciunile și meditațiile noastre pentru asistență și îndrumare, pe care sunt întotdeauna foarte dispuși să le ofere.


    The Seven Sacred Flames - Aurelia L. J

Traducere Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE