MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacăra Reînvierii




Raza a Şasea



Principalele calități ale Lui Dumnezeu și acțiunile celei de-a Şasea Raze:
Slujirea în iubirea lui Hristos, slujirea altruistă a Lui Dumnezeu și-a
omenirii, devotamentul față de ceilalți, cult spiritual prin
devoţiune şi sentiment de reverenţă.

Ziua când este amplificată: Joi
Chakra corespondentă: Plexul Solar
Culoare: Violet și Auriu
Pietre corespondente: Citrine, Pyrite, Calcite de Aur.

Chohan al celei de-a Şasea Raze:
Lord Sananda și Lady Nada (știuţi în ultima lor întruchipare ca
Isus și Maria Magdalena)
Retretele lor: Templul Reînvierii, lângă Ierusalim,

Retreat în Arabia Saudită, la nord-est de Marea Roșie, un loc
Pentru adunările în care au fost diferite consulate –
Lumina Marii Frății Albe se întâlnesc adesea.

Arhanghelii celei de-a Şasea Raze cu Complement Divin:
Uriel și Aurora
Retreat: Munții Tatra, Polonia.

Elohim al celei de-a Şasea Raze cu Complement Divin:
Pace și Aloha
Retreat: Insulele Hawaii.



În ultima lor întrupare ca fiind Isus și Maria Magdalena, Nada și Sananda lucrează împreună pentru a ajuta Pământul şi evoluția umanității spre Ascensiune pe calea iubirii necondiționate, pe a Şasea Rază în serviciu și slujirea Iubirii lui Hristos.

Maestru Înălţat Lady Nada este Chohan al celei de-a Șasea Raze alături de iubitul ei flacăra geamănă, Lordul Sananda. Împreună, ei întruchipează razele Purpurii și Aurii din pacea, serviciul,  și în slujirea adevăratei frății. Ea deține energia Iubirii Divine pentru omenire, împreună cu Lord Sananda, și lucrează foarte îndeaproape cu el. Ea este, de asemenea, cunoscută ca Zeiţa Iubirii.

Lady Nada supraveghează un retreat, situat în tărâmurile eterice de deasupra Lacului Titicaca la granița dintre Bolivia și Peru. Maeștrii Ascendenți, Maria (cunoscută sub numele de Mama Maria), Kuan Yin, Pallas Athena, Lady Venus și Lady Portia (Saint Germain flacăra geamănă) toate lucrează strâns împreună în acel retreat. Din acest loc, în Bolivia, ei distribuie puternice energii feminine pe planeta noastră, în scopul de a echilibra distorsiunile încă existente între energiile masculine și feminine. În prezent, accentul este puternic pus, pe restabilirea echilibrului între polaritatea feminină și masculină în noi înșine, în relațiile noastre și în lume.

Mulți dintre acești Maeștri de sex feminin încearcă să ne ajute cu această sarcină atât de vitală imperativ pentru Înălțarea omenirii. Cu excepția cazului în care omenirea începe să manifeste mai mult un echilibru între expresiile masculine și feminine ale puterii în lume, nu vom simți cu ușurință schimbările de conștiință care trebuie să aibă loc înainte de perioada 2010-2012. Vârsta de aur mult așteptată se poate manifesta numai atunci când balanța divină dintre polaritățile masculine și feminine devin o realitate pe planetă.

Lady Nada pregăteşte candidații pentru Înălțare, în a-şi însuşi calitățile Lui Dumnezeu, chakra plexului solar și pregătirea pentru a primi darurile Spiritului Sfânt. Nada este de asemenea, un mesager pentru Domnul și Zeița Meru, Manusul celei de-a patra rasă rădăcină, a cărui refugiu și Templul Iluminării se află la Lacul Titicaca, sud de America.

Lady Nada are o anumită autoritate cosmică pentru veacul care vine; vindecarea este una din serviciile ei pentru omenire, precum și utilizarea Flăcării Roz. Simbolul ei este un trandafir roz. Nada este, de asemenea, membru al Consiliului Karmic, un grup de opt maeștri ascendenți și ființele cosmice care dau dreptate acestui sistem de lumi, judecând karma și mila în numele fiecărui suflet.

Prin intermediul acestor două funcţii în Marea Frăţie Albă (Chohan al Razei a Șasea și membru al Consiliului Karmic), Nada învață calea Christică personală, prin exprimarea iubirii, prin slujirea în serviciu pentru viață. Ea, asistă miniștri, misionari, vindecători, profesori, psihologi și consilieri ai legii. Ea reprezintă cea de-a Treia Rază în poziția ei în Consiliul Karmic. Retreat-ul eteric al Maestrului Lady Nada se află în Arabia Saudită, unde ea lucrează cu iubitul ei, Lord Sananda. 


 The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE