MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

CELE ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE


      





Este onoarea şi privilegiul meu să dedic această carte tuturor Maeştrior Înţelepţi din această ierarhie planetară şi întregul spirit al Marii Frăţii Albe.

Acest material este publicat ca un tribut ales şi în recunoştinţă profundă pentru Maeştrii Ascensionaţi, în neobosit Devotament, răbdare, dragoste, şi determinare în a ajuta, în asistarea fiecăruia dintre noi, individual şi a întregii omeniri de pe Pământ pentru a trece dincolo de noaptea lungă şi întunecată în care noi toţi am suferit atât de mult timp.

Această bogăţie de informaţii şi înţelepciune pe care Maeştrii le-au împărţit cu noi, mai ales în ultimii 100 de ani, care cu adevărat ne-a pregătit pentru marea trezire, şi are loc chiar acum Înălţarea Pământului şi a omenirii. De asemenea, dedicăm această carte în recunoştinţă pentru Adama, Ahnahmar şi Frăţia Lemuriană de Lumină din Telos, care au păstrat Flacăra Înălţării şi care arde luminoasă să facă acest lucru, până când vom obţine suficientă maturitate şi măiestrie, ca rasă, să-l facem pentru noi înşine.

Recunoştinţă

Doresc să-mi exprim recunoștința profundă față de toți prietenii mei din întreaga lume care au sprijinit munca mea și apariția misiunii Lemuriene. De asemenea, mulțumesc diverselor edituri pentru realizarea materialelor Telos, în propriile lor țări și limbi.

Îmi exprim recunoștința profundă pentru membrii Telos World Wide Fundația din Montreal, care au lucrat neobosit la crearea structurilor care trebuia să fie pregătite pentru extinderea uriașă a conștiinței umane care se așteaptă să aibă loc între acum, și anul 2012. Mulțumesc în special Liniei Ouellet, președintele fundației, care și-a oferit voluntar timpul, şi multe ore pe săptămână în ultimii patru ani, pentru a asigura succesul și continuarea activității, și rolul Fundației Telos World Wide este destinat să realizeze la nivel mondial, pe măsură ce omenirea se trezește la potențialul lor divin.

De asemenea, doresc să-i mulțumesc lui Gaston Tempelmann, președintele Telos -France, care lucrează să coopereze și să pregătească extinderea misiunii Lemuriene în Franța și Europa, acum și în anii următori.

Fără toate, acele miracole ale iubirii care se manifestă acum prin intermediul reconectării cu familia noastră telosiană și pregătirea pentru apariția lor printre noi, nu ar fi putut avea loc în modurile minunate în care se desfășoară în prezent. Aceia dintre noi care sunt ferm angajați în această lucrare se simt din ce în ce mai tangibil în acceptarea iubirii și a sprijinului lor constant. Pentru voi toți, îmi exprim cea mai profundă recunoștință și prietenie veșnică.

Este bine indicat pentru mine să menționez învățăturile Maeștrilor Înțelepţi canalizat prin Geraldine Innocenti între anii 1950 și 1959. În timpul acela, Geraldine, flacăra geamănă a Maestrului El Morya, a acoperit aproximativ 15.000 pagini originale ale dictării de la mai mulți Maeştri Ascensionați prin Podul până la dispensa Libertate. Abilitățile sale de canalizare au fost remarcabile! Maeștrii Ascensionaţi au adus omenirii o mulțime de informații și înțelepciune prin abilitățile lor, din dotare. Învățăturile date prin mesagerii Guy Ballard și Geraldine Innocenti în prima parte a secolului XX sunt într-adevăr UNUL. Ei nu pot să fie separaţi deoarece provin de la aceeași sursă, completându-se reciproc. Unele informații din această carte, cum ar fi descrierea diferitelor locuri de retreat-uri, vin de la învățăturile eliberării prin, Podul până la dispensa Libertate.

Prefaţă

În Lumina și Iubirea Creatorului nostru, vă salutăm astăzi. Este multă bucurie în inimile noastre pe care vi le aducem la cunoștința despre Focurile Sacre.

Materialul de aici vă oferă o oportunitate de a vă spori înţelegerea de la Maeştrii Ascensionaţi şi învăţăturile lor.

Pentru aceia dintre voi care vă vor acorda vibraţia fiecărei raze şi a fiecărui maestru, veţi iniţia în conştienţa voastră o experienţă personală cu Chohanii şi Frăţia care servesc acea rază, si care vă vorbesc direct în inimă.

Vă sugerăm, prin urmare, de fiecare dată când începeți să citiți acest material, într-un moment de liniște, intră în camera secretă a inimii tale pentru o cerere personală, o experiență cu maeștrii care servesc raza pe care o contemplați. Nu ezitați să cereți vindecare, cunoaștere și înțelepciune sporită. În timp ce citești fiecare capitol, vei simți prezența Maeștrilor și vibrația acestui lucru, acelei  raze speciale. Acest lucru vă va oferi ocazia de a dezvolta o relație personală cu diferite ființe ascensionate, permițându-vă să le cunoașteți mai profund.

Noi, ne oferim ca mentori și ghizi în trezirea voastră. Noi toți vorbim cu voi in paginile acestei cărți, şi suntem membrii ai unei familii mari de Lumină care vă iubesc atât de mult. Fiecare pas de trezire, prezintă un prilej de bucurie şi de înţelegere, care este de neegalat în evoluţia voastră. Se deschide pentru tine o uşă în propria ta măiestrie şi un loc pentru tine în continuă expansiune în cadrul unui consiliu de energie tot mai extins care conduce Pământul prin propria-i trezire şi înălţare.

Mulțumesc Aurelia, pentru că ţi-ai pus întreaga minte, inima și sufletul în acest proiect.

Suntem Saint Germain, Adama și Judecătorul
Channelled de Catherine Gardner de pe Muntele Shasta

The Seven Sacred Flames - Aurelia Louise Jones

Traducere Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE