MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacăra „Reînvierii”







Acum, să vorbim despre puterea Reînvierii, ceea ce înseamnă  readucerea înapoi sau, restabilirea unei condiții normale. Această înțelegere aduce cunoașterea miraculoasă într-o lege de lucru, în care cei care o folosesc poate restabili integritatea. Asistăm la acțiunea Flăcării Reînvierii prin trupuri dintre cei care au fost înviați din morți sau cei cu condițiile fizice extreme, şi vedem că moartea dă sens vieții, condiția normală pentru fiecare suflet.

În cazul în care un bulb inactiv situat în pământ, prin lunga iarnă sub zăpadă și gheață, poate fi mișcat la viață de Flacăra Reînvierii în fiecare primăvară în a-şi direcționa lăstarii și florile prin sol, oferind frumusețe și parfum, ar trebui să fie o mare speranță și un exemplu pentru voi toți. Dacă un simplu bulb poate exterioriza conceptul său imaculat prin Flacăra Reînvierii, astfel încât să puteți externaliza măiestria voastră. De fapt, puteți face acest lucru într-o manieră mult mai mare, dacă vă petreceți timpul invocându-o zilnic în viața voastră, pentru proiectele voastre, pentru grădinile voastre. Și pentru tot ceea ce doriți să creați și să reînviați.

Principiul este același, pentru bulb ca și pentru fiecare dintre voi în viața voastră. Fiecare an în jurul Paștelui, Flacăra Reînvierii este amplificată într-o măsură mai mare pentru mai mult de 40 de zile pentru a crea miracole de primăvară pentru natură, pentru oameni și pentru toată viața de pe planetă. Flacăra Reînvierii este de asemenea disponibilă şi în restul anului pentru toată lumea, să o folosească prin invocare. Este nelimitat și liber pentru a cere! Cea mai bună înţelegere ați putea găsi pe Internet? Ați contemplat vreodată ce face toată natura când se trezește brusc, pentru o nouă rundă de existenţă în primăvară? Desigur, aceasta este minunata flacără aurie!

Luaţi-vă un moment şi permiteţi-vă să simțiţi Flacăra Reînvierii revărsându-se în interiorul vostru. Invocați pe deplin până când o puteți simți. Afirmația simplă:
"EU SUNT cel care face Reînvierea și Viața"mi-a fost dată de unul dintre mentorii mei, cel Mare Director Divin, în ultima mea întrupare înainte de a începe viața mea publică în țara Galileii. Aceasta a fost o cheie pentru mine și am fost atât de recunoscător pentru darul acestei afirmări. Cu această propoziție simplă, am construit un impuls al Flacării Reînvierii în corpurile mele interioare într-o măsură atât de mare încât chiar în acel moment mi-a permis să-mi înviorez corpul după răstignire.

Spuneți-o acum cu voce tare sau în tăcere în inima ta de trei ori. Acum simte curentul şi speranţa de viață în tine, căci în inima ta știi că există sămânța unui planul divin și destinul care așteaptă să izbucnească și să se exteriorizeze, să facă cu fiecare dintre voi, pas cu pas, o Ființă Christică. Această sămânță din tine este, de departe, mult mai puternică decât miezul mic ținut în modelul crocusului timpuriu sau cel mai târziu violet.

Eu sunt Sananda, împreună cu Nada, vă binecuvântăm și vă trimitem Flacăra noastră Eternă a Iubirii Cosmice. Acceptați de la noi darul Flăcării Învierii și folosiți-l în a descoperi puterile sale miraculoase productive!


Rugăciune pentru Vindecarea celei de-a Şasea Raze






EU SUNT Reînvierea şi Viaţa
Libertăţii mele veşnice în Lumină.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
modelul perfect al corpului meu fizic.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
modelul perfect al corpului meu emoţional.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
modelul perfect al corpului meu mental.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
modelul perfect al corpului meu eteric.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
modelul perfect al corpului meu spiritual.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
Puritatea şi Iubirea Maeştrilor Ascensionaţi.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa din
puterea de vindecare a Flăcărilor Sacre.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa 
Perfecţiunea mea Nemuritoare şi 
Iubirea Iluminată a Christului Cosmic.

EU SUNT Reînvierea şi Viaţa 
puterilor Focului Sacru din mine,
restaurând toate darurile minunate
ale Esenţei mele Divine.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE