MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

TEMPLUL BUNĂVOINŢEI






El Morya



❇❇❇

Arhanghelii Primei Raze cu Complementul Divin:
Michael și Credința
Retreat-ul lor: Templul Credinței, Banff & Lake Louise, Canada

Elohim din Prima Rază cu Complement Divin:
Hercule și Amazonia
Retreat-ul lor: Half Dome, Sierra Nevada, CA, SUA

✳✳✳





Maestrul El Morya este marele ierarh spiritual al Frăției Inima de Diamant. Activitatea lui de a sluji și de a-și trăi viața este să păzească și să protejeze focalizarea spirituală, create ca centre de inimă ale mișcărilor și religiilor lumii, protejând orice idei specifice ale Lui Dumnezeu care vor aduce beneficii rasei umane și vor grăbi evoluția sa. În plus, el este șeful Consiliului de la Darjeeling al Marii Frății Albe din India, Chohan al Primei Raze și ierarhul Templului Eteric al Bunăvoinței. El Morya reprezintă atributele divine ale Primei Raze, care înseamnă curaj, credință, inițiativă, fiabilitatea, puterea divină, încrederea în sine și certitudine. Acestea sunt în principiu calitățile Tatălui.


Realizări ale lui El Morya

  • În calitate de Avraam (2100 î.Hr.), el a fost primul patriarh evreu şi progenitor ebraic din cele douăsprezece seminţii ale lui Israel.
  • Ca Melchior, a fost unul dintre cei trei înţelepţi la naşterea lui Isus.
  • Ca Regele Arthur (secolul al 5-lea d. Hr.), el a devenit liderul Şcolii de Mistere de la Camelot care prezinta Învăţăturile interioare.
  • Ca Thomas Beckett (1118-1170), el a fost Lordul Cancelar al Angliei.
  • Ca Sir Thomas Moore (1478-1535), el era cunoscut ca "om pentru toate anotimpurile".






Acest templu al Primei Raze este un magnific palat alb situat în Darjeeling, India. Din treptele palatului, te poţi uita la grandoarea  şi măreţia  acelui Munte Himalaya cu crestele în continuă creștere, cu vârfurile acoperite de zăpadă.

Camera templului este într-adevăr rafinată! Altarul, care se află în centrul atenţiei Focului Sacru al Primei Raze, este compus din safir albastru şi diamante radiante. Mocheta este un albastru electric, iar ferestrele sunt cele mai fine vitralii.

Cei care intră în templul frumos al lui El Morya se uită la flacăra albastră regală de diamant și altarul din safir. Îngenunchind în fața Ierarhului și atingând tivul din aura sa spirituală se adaugă la flacăra cosmică a inițiatului impulsul de iubire, voință și bucurie în ascultare de Voia Lui Dumnezeu. Există un mare sentiment de ospitalitate și bunăvoinţă, care radiază din atenţia lui. Frumoasa lui casă şi templul situat pe dealurile din afara oraşului Darjeeling este dedicată nu numai Voii Lui Dumnezeu, și de asemenea la promovarea națională şi mondială a lumii, guvernare bazată pe cele mai înalte principii ale guvernării Lui Dumnezeu.

Scopul menținerii acestui retreat este, în primul rând, a atrage, susține și radia conştiinţa pozitivă a Voinţei Lui Dumnezeu în atmosfera Pământului și pentru a contracara acceptarea negativă a oricărei distorsiuni create de mintea umană. Prin urmare, este foarte important să avem un anumit număr de suflete nedescoperite desemnând virtuți particulare ale unei flăcări specifice în atmosfera Pământului și susţinerea prin devotamentul, constanța și aplicarea Legii.

Fără prezența indivizilor în dimensiunea voastră care își oferă în mod voluntar timpul și energiile pentru a magnetiza, susține și radia virtuțile Dumnezeirii în sfera voastră de vibrație, nu ar exista nici un stimul pentru scânteia divină în cadrul omenirii, să-și continue evoluția în mod constructiv. Fiecare discipol care "se potrivește" cu una dintre cele șapte raze devine un centru radiant al virtuțiilor particulare la care el se consacră pe sine însuși, indiferent dacă este pe deplin conștient la un nivel conștient sau nu.

Astfel, ucenicul devine mâinile, picioarele și inima pentru ierarhia spirituală de a ajunge prin vălul creației umane în mințile și inimile oamenilor. Cei care răspund sunt acceptaţi într-un parteneriat spiritual între Ierarhie și masele care nu cunosc încă existența Ascensiunii și a Oştilor Îngereşti, şi nici în slujba acestor Mari Ființe ce nu contribuie în evoluția lor. Iubitul El Morya, împreună cu Maestrul Kuthumi și mulți alți maeștri, sunt determinaţi să aducă în lumea occidentală cunoașterea faptului că se evoluează cu adevărat în conștiință prin învățăturile unui Maestru Ascensionat.








De la casa mea și retreat-ul din Darjeeling, am să vă aduc salutul Frăției Voii Lui Dumnezeu a cărei credință spirituală este "Eu voiesc". Și eu, vă aduc atributele Inimii mele de Diamant care se bucură de această ocazie de a-mi împărtăși multitudinea de diamante pe care Inima mea le are pentru cei dintre voi care studiază fără potențialul nelimitat al Flăcărilor Sacre. Scrierea acestui material a fost planificat de mulți dintre noi, de ierarhia spirituală timp de aproape un secol, și a făcut parte din contractul Aureliei cu noi înainte de întruparea sa pentru a îndeplini această sarcină.

Știţi, dragilor, timpul de a rămâne în conștiința care te ține legat de numeroasele provocări ale realității celei de-a treia dimensiune se închide în curând. Şi de la toate plângerile pe care le auzim de la aproape toţi pe partea noastră a vălului, ştim că majoritatea dintre voi, dacă nu toţi, s-au săturat de viaţa de la suprafaţă, şi sunteţi bineveniţi pentru schimbări. Dar consideraţi că schimbările pe care le speraţi ca experienţă pentru voi nu se va întâmpla automat. Trebuie să le creaţi mai întâi în conştiinţa voastră, înainte de a se materializa în lumea voastră. Viaţa personală şi experienţele sunt întotdeauna oglinzi ale conştiinţei voastre, indiferent de ceea ce se întâmplă în afara şi în jurul vostru.

Ştiţi deja, că Pământul şi-a ales Înălţarea şi viaţa de pe această planetă aşa cum ştiţi, în curând se va schimba drastic. Tu te-ai pregătit? în conştiinţa voastră şi în stăpânirea Lui Dumnezeu să îmbrăţişaţi, să vă bucuraţi şi să vă adaptaţi la toate care sunt pe cale să se întâmple pe planeta voastră? Eşti atât de dispus să te desprinzi? de la vechiul stil de viaţă depăşit şi materialist cu care sunteţi atât de obişnuiţi şi să faceţi loc pentru toate schimbările pozitive care trebuie să aibă loc la suprafaţă pentru a inaugura Noua Epocă de Aur a Iluminării? Eşti dispus să transformi temerile tale în Iubire pentru a merge cu valul înălţării împreună cu Pământul în graţie şi demnitate?

Sunteți gata, să vă suflecaţi mânecile și să vă scoateți cadourile voastre în  dorința de a participa la crearea unei noi lumi? Acestea sunt unele dintre întrebările pe care trebuie, să vă întrebați,  să le contemplați serios pentru a le aduce în măiestria voastră. Nu poți deveni un maestru ascensionat pur și simplu doar dorindu-ţi; fiecare dintre voi trebuie să înceapă să practice gândirea, să vorbească, să acționeze și să se simtă ca o ființă ascendentă pentru a atinge vibrația care vă va permite să deveniți una. Aceasta este ceea ce noi vă învațăm în Marile Temple Interioare și în Templele Flăcărilor când veniți noaptea în timpul somnului; și sufletul tău îşi aduce aminte în viața ta de zi cu zi. Reflectați asupra priorităților vieții voastre în acest moment. Ce interese sau dorințe ocupă inima ta cel mai mult? Acum poti deveni un maestru înălțat prin Ascensiune ta; este aceasta cea mai mare dorinta si prioritate? Îţi dai în fiecare zi timp suficient să comunici și să te uneşti cu scaunul divinității voastre în inima voastră sacră pentru a câștiga înțelegerea completă a modului de a deveni? Într-o fostă transmisie pe care o veți găsi din nou în această carte, Adama ți-a sugerat să le reduci pe toate la jumătate "să-ţi faci liste" și să vă simplificați drastic viața pentru a vă consacra mai mult timp în avansarea spirituală. I-ai ascultat sfatul?

Alegi să-ți creezi ascensiunea cu Pământul sau alegeţi să așteptați ca evenimentele să aibă loc, pur și simplu în speranța, pentru cei mai bun? Pe lângă predarea ta în Voia Lui Dumnezeu, calitățile lui Dumnezeu pe care trebuie să le dezvolți pentru o iniţiativă de trecere de Prima Rază sunt curajul, credința, inițiativa, fiabilitatea, constanța, auto încredere și încrederea în sine.

Susținerea Pământului în acest sistem planetar se datorează iubirii și Dedicarea iubirii lui Sanat Kumara și a celorlalți Lorzi ai Flăcării de pe Venus. Ei au ținut flacăra arzătoare în numele omenirii de sute de mii de ani. Acum, este timpul ca toți, să luați înapoi "Torța", să vă asumaţi responsabilitatea pentru planeta voastră, și să te întorci la partea din viață a ceea ce ți-a fost dat din nou, și din nou de-a lungul timpului.

Prima Rază are o poziție unică în acest mare plan evolutiv al Creației, deoarece această rază reprezintă "impulsul inițial" prin care ideile născute din Inima și Mintea lui Dumnezeu sunt date Vieții.

În general, oamenilor din a treia dimensiune nu le plac schimbarea, chiar dacă este vorba despre mai bine, deoarece implică perturbarea status quo-ului, obiceiurilor, modelelor și tradițiilor. Membrii Primei Raze sunt modelați în cel mai curat foc din Inima Lui Dumnezeu, prin creuzetul în care sunt forţaţi, ei - sunt alimentaţi de Flăcările-Inimilor celor mai mari Ființe care stau în jurul Soarelui. Trebuie să vină ziua când copiii Pământului să primească și să îmbrățișeze planul Lui Dumnezeu pentru acest scop și să aibă respect pentru acesta și pentru întreaga viață.

Pentru a fi admis în a cincea dimensiune, este imperativ să vă exprimați din nou supunerea necondiționată față de marea Iubire, Înțelepciune și Putere a Ierarhiilor Cereşti. În dimensiunile superioare, nu există democrație. Aceia care au atins cea mai mare dezvoltare spirituală sunt cei care se califică pentru o guvernare într-un sistem de ierarhii (planetar, galactic și universal) tot drumul până la Însuși Creatorul.

Atunci când o persoană se dedică să devină un "candidat pentru Înălțare" sau un "Învățător al Legii", și motivul său este de a răspândi lumina cu puritatea inimii și transparență, nu pur și simplu pentru a-şi trăi viaţa, noi ne implicăm imediat îl îmbrăţişăm cu aripile noastre de iubire și oferim protecție și îndrumare. Trebuie să înveți să devii un discipol înainte de a deveni maestru.

Credeți în darurile divinității voastre! Lasă-ţi lumina să strălucească! Dezvoltăți auto-luminozitatea, și să lăsăm această lumină să devină aura acestui Pământ până când Consiliul Karmic poate spune: "Este destul". Pământul strălucește deja! Deja cântecul ei se alătură muzicii sferelor! Deja oamenii ei au terminat curriculum-ul lor de evoluție "!

Timp! Toată lumea vrea timp să facă lucruri. ACUM! ACUM! Să le facem în această clipă! Amânarea a cauzat scufundarea mai multor continente, distrugerea mai multor Epoci de Aur și întârzierea mai multor victorii în eternul mâine.  Persoana medie nu începe să-și pună sufletul în ordine până când nu este pe marginea prăpastiei, amânarea, satisfacerea simțurilor, punând pe mâine a ceea ce poate fi făcut astăzi. Ascultă-mă bine! Dacă poți fi auto-luminos într-o sută de ani, PUTEŢI FI, DE ASEMENEA, AUTO-LUMINOŞI ACUM!

Am trecut pe pământ nu cu mult timp în urmă. Am cunoscut iubirea de frumuseţe şi am ştiut, de asemenea, încercările cărnii. Pentru că eu sunt numit perceptor al Voii Lui Dumnezeu şi disciplinar al sufletelor, din care mulţi bărbaţi şi femei îşi închid inima, sunt cei din tărâmul vostru care cred că nu apreciez frumuseţea. Aceste moduri de gândire ale oamenilor sunt adesea atât de ciudate pentru noi. Ah, frumosul şi ordinea sunt prima lege a cerului!

În casa mea din Darjeeling există şi va rămâne întotdeauna atât frumuseţea, cât şi ordinea. Tulburarea nu face parte din natura mea, nici cea a unei anumite Frăţii. Tulburarea persoanei sau a împrejurimilor este externalizarea tulburării umane în minte, sentimente, conştiinţă eterică sau doar lenevie. În propria voastră viaţă, veţi găsi că atunci când aduceţi ordine şi frumuseţe în lumea voastră, veţi progresa mai fericit, pentru că ordinea şi frumuseţea aduce graţie şi graţia va aduce percepţia pe care nu aţi ştiut că aţi avut-o.

Aceste percepţii au fost externalizate să vă facă o persoană de "Dumnezeu în acţiune" aici pe Pământ. Acum trezeşte-te şi ieşi din somnul sufletului! Lăsaţi-vă entuziasmul să se rotească din nou în toate diferitelor voastre corpuri; lasă-i pe cei câţiva electroni să se rotească din nou în jurul atomilor. Te cuprind cu entuziasm în Iubirea Lui Dumnezeu să aducă acest Pământ acasă, cu toate florile minunate de primăvară, cu toate celelalte haruri de vară şi cu tot ce trăieşte pe el.

Te îndemn să faci tot ce poţi pentru a ajuta la Ascensiunea Iubitei noastre Mame Pământ şi la propria ta ascensiune în lumină. Aduceţi-vă Pământul înapoi acasă, aduceţi micile creaturi cu patru picioare şi toate cele care trăiesc acasă pentru dragul nostru Saint Germain, ca acest Pământ să poată deveni Steaua Sfântă a Libertăţii.

Relația dintre un Maestru și un discipol este una foarte apropiată. Maestrul acceptă conștiința discipolului în sfera sa de influență, astfel încât El să poată fi conștient de activitățile, gândurile și sentimentele discipolului. Cu alte cuvinte, ucenicul trăiește "în Casa Domnului Său", ia masa la masa lui și participă la ospitalitatea casei Sale. Aceasta este o "invitație" preaiubiți ai inimii mele!

Eu sunt El Morya, Prietenul vostru din Lumină pentru totdeauna. Şi dacă este binevenită prezenţa mea, să vă urmăriţi fiecare pas până la ora finală şi glorioasa Victorie în Lumină, când o să vă urăm bun venit, încă o dată, printre nemuritori.


În Numele lui Dumnezeu "Eu sunt", invoc prezența Preaiubitului Maestru El Morya,  Arhanghelul Mihail și toți Maeștrii Ascendenți și îngeri ai Iubirii Flacării Albastre din Voința lui Dumnezeu să mă ghideze și să mă protejeze zilnic, la orice oră.


Arhanghel Mihail, vino în viața mea. Ajută-mă să depășesc toată densitatea cu Sabia ta de flacără albastră. Tăie și mă eliberează de toată negativitatea și erorile din trecut.


Eu cer ca o rază albastră a Iubirii divine să fie stabilită asupra ființei mele, peste casa mea, familia mea, munca mea și toate afacerile mele. Eu apelez la îndrumarea de care am nevoie în manifestarea Voii Lui Dumnezeu în toate aspectele vieții mele, pentru a-mi îndeplini scopul meu divin, aici, pe Pământ. Eu susţin ca Voia Lui Dumnezeu să se manifeste peste tot pe Pământ, așa cum este în Tărâmurile de Lumină și Libertate.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE