MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Raza Iluminării - cu Adama şi Lord Lanto







Salutări, iubiţilor, eu sunt Adama. 

Sunt aici în prezența voastră astăzi cu mai multe ființe pe care majoritatea dintre voi deja le știți sau cel puțin aţi auzit. Printre aceștia prezenți, mai sunt fratele nostru Ahnahmar și maestrul gardian al celei de-a Doua Raze, Domnul Lanto.

Aurelia - Buna ziua, Adama, dorim sa discutam cu tine atributele si utilizarile Razei  Iluminării să primim o înțelegere mai bună a acesteia. Voi trebuie să stiţi deja că ne-aţi citit mintea noastră, deoarece l-ai adus pe Lordul Lanto cu tine. Vă urez bun venit tuturor în mijlocul nostru și în inimile noastre; suntem onorați să avem prezența voastră cu noi.

Adama - Mulțumesc, prieteni. Este, de asemenea, plăcerea și onoarea noastră să fim din nou împărtășind iubirea și înțelepciunea noastră cu voi și mai târziu cu un număr mai mare de oameni, prin cărțile noastre publicate. În acest moment crucial al tranziției Pământului conştiinţa şi dimensiunea mai mare, este mai importantă ca niciodata pentru fiecare suflet încarnat aici pentru a înțelege ce se întâmplă energetic și fizic asupra voastră şi în evoluția planetei.

Într-adevăr, mai mult ca niciodată, voi toți aveți nevoie de mai multă iluminare pentru a înțelege pe deplin și pentru a vă aminti esența dumnezeiască, să știi ce faci aici pe această planetă și să descoperiți scopurile și obiectivele pe care le-ați stabilit pentru experiența voastră aici. Acum este timpul ca toți să profitați de cea mai minunată fereastră de oportunitate de eliberare spirituală prin Ascensiune, care vi se oferă în acest timp. Din cauza iubirii profunde pe care o are Creatorul pentru fiecare dintre voi și prin intermediul celui mai minunat har dumnezeiesc care vă este oferit din inima Sa, puteți fi acum eliberați de alegerile în separare de Dumnezeu pe care le-ați făcut cu mult timp în urmă.

Ați evoluat aici de mult timp într-o conștiință de somn spiritual, care a creat mult disconfort, nefericire, durere și limitare. Prin ignoranţa auto-impusă şi separarea pe care le-aţi ales să le experimentaţi ați uitat cum să vă manifestați viața ca Ființe Divine. Mulți dintre voi v-ați săturat de acest mod nenatural de a fi, și aţi chemat intervenția Creatorului. Pe toată durata vieții, sufletele voastre au fost imprimate cu eroare în sistemele de credință despre Dumnezeu și despre voi și ați urmat învățăturile limitative ale religiilor, ale căror conducători aveau pentru agenda lor să vă țină în ignoranță spirituală, control și supunere. Pentru cele mai multe religii și dogme ați fost așa de atașați să credeţi, ţinuţi în cutie și întruchipaţi într-un flux nesfârșit de concepte eronate care te-au împiedicat să te confrunţi cu tine însuți în multele încarnări, prin ochii divinității voastre.

Dorim să vorbim despre un nivel de spiritualitate care este pur în esența sa. Ştiţi, şi s-a spus de multe ori că adevărata spiritualitate este un concept simplu care ar putea fi rezumat într-o mică broșură. Este atât de simplu încât oamenii au uitat complet cum să "fie" spirituali și să-l întruchipeze. Căutați mereu cele mai complexe concepte pe care le puteți găsi. De-a lungul veacurilor, milioane de cărți conțin ideologii elaborate și confuze despre Dumnezeu ce au fost scrise despre spiritualitate. Și, de fapt, foarte puține, dacă există, recunosc adevărurile simple pe care le oferă spiritualitatea pură. Un număr mare de cărți spirituale au fost scrise de către cei pe care îi considerăm orbiți spiritual, care doresc să-i ghideze pe ceilalți oameni, care sunt, de asemenea orbi spiritual. Adevărata spiritualitate este o stare de ființă, o stare pură de conștiință care te aduce înapoi în conștiința iubirii, a lumini, a adevăratei vieți și a divinității voastre.

În general, spiritualitatea nu poate fi câștigată de multe lucruri pe care le faceți sau nu, nici prin numeroasele reguli impuse de societatea voastră, de religia voastră, organizațiile și guvernele pe care sunteți atât de dornici să vă conformați. Pur și simplu "ESTE." Acesta este motivul pentru care toate ritualurile, practicile și conceptele cu sfaturi și avertizări pe care le acceptaţi sau le respingeţi, ar fi trebuit să fie, în cel mai bun caz, doar linii directoare de bază, bine-intenţionat de oameni. Aceste îndrumări te-ar fi putut ajuta dacă le-ai fi folosit în perspectiva corectă, dar ei nu au putut niciodată insufla adevărata spiritualitate în sufletul tău. Tu singur poţi face acest lucru în comuniune cu Esența Divină.

Scopul discursurilor și scrierilor noastre este de a aduce o învățătură simplă pentru ca oamenii să urmeze o învățătură care vă va ajuta să vă aducă înapoi la conștiința "Dumnezeului din interior" ca marele arhitect al fluxului vostru de viață. Ne dorim să redescoperiți, așa cum avem noi, bucuria și fericirea de a trăi din nou, viața în funcție de calea ta unică, total legată de această esență divină care bate în inima ta. Vă dorim să vă amintiți în permanență că această esență divină este vie și activă în fiecare dintre voi, este singura "Sursă" adevărată a tot ceea ce puteți fi, cu toate că puteți ști și cere să vă manifestați viața de zi cu zi ca ființe divine.

Râul vieții, al iubirii, al abundenței nelimitate și al oricărui dar bun și perfect, în care doriti să vă bucuraţi şi să doriţi să obţineţi se află in voi, asteptând recunoaşterea şi dedicarea voastră în chemarea lui. Cu această introducere, voi vorbi acum despre Iluminare, unul din atributele Flăcării Lui Dumnezeu, care te poate ajuta foarte mult în re-trezire.

Adama - Raza Iluminării reprezintă Dumnezeu - înțelepciune, adevărată cunoaștere și iluminare în toate fațetele sale diferite. Ea reprezintă iluminarea în conștiința lui Hristos, înțelegere, percepție și pace din inima Lui Dumnezeu omniscienţă. Este literalmente o extensie nelimitată a Minții Lui Dumnezeu. Multe dintre sufletele încarnate pe Raza de Iluminare prin numire divină devin profesori a umanității. Un număr mare de Maeștri ai Înțelepciunii cu care vă cunoașteți, cine s-a întrupat în trecut ca mari învățători pentru umanitate, sunt ființe ale căror cale principală a sufletului este pe Raza Iluminării. Pentru a numi câţiva, aveți pe maestrul Isus / Sananda cu 2.000 de ani în urmă, Lord Maitreya, Lord Buddha, Lord Confucius, Djwal Khul, Lord Lanto, Maestrul Kuthumi și mulți alții.

Maeștrii din toate Razele s-au întrupat, de asemenea, din când în când pentru a deveni profesorii umanitaţii, pentru că umanitatea trebuie să învețe să înțeleagă și să stăpânească inițiativele şi ca toate razele să fie în echilibru perfect pentru a se califica pentru Ascensiune. Toți aţi fost creaţi pe una din cele douăsprezece raze și milioane de ființe există pe fiecare. Înțelegeți că nu există o rază mai bună decât alta, cum ar dori unii dintre voi să creadă. Toate razele trebuie să fie întrupate, înțelese și integrate în mod egal.

Raza Iluminării este legată de chakra coroană cunoscută sub numele de flacăra lotusul cu o mie de petale. În timp ce invocați Raza Iluminării în coroana voastră, mii de petalele din chakra coroanei voastre începe procesul de iluminate din nou, prin şi extinzându-vă mai mult potențialul de reconectare cu adevărata Minte a Lui Dumnezeu, care a rămas latentă în tine de mii de ani. Cu toate acestea, niciodată nu a plecat de la tine, și asta e ceea ce vrei să trezești acum. Toate buzunarele întunericului pe care le-ai încorporat acolo prin ignoranță, sunt practic, buzunare ale somnului în conştiinţa care te împiedică să experimentezi "Mintea Lui Dumnezeu" în forma sa pură.

Când invocați Raza Iluminării în chakra coroană și în totalitate în conștiința voastră, și ai stabilit intenția de a re-trezi toate atributele voastre divinesinele vostru superior va folosi energiile pe care le invocați pentru a ușura treptat și de a activa buzunarele întunecate, care au fost în stare latentă acolo pentru foarte mult timp.


Aurelia - Are Raza Iluminării o esență sau o culoare?

Adama - Raza Iluminării este galben auriu ca soarele, și destul de strălucitoare. "Templul Iluminării" situat la Lacul Titicaca din America de Sud este principalul concern pe această planetă pentru această rază. Gardienii acestei Raze sunt Dumnezeul și Zeița Meru care au ținut energiile Iluminării de mii de ani în cel mai minunat templu eteric. În Telos, am creat, de asemenea, o versiune mai mică al acestui măiestuos templu al celei de-a Doua Rază, așa cum am făcut pentru templele diferitelor raze.

În vremea Lemuriei am avut mii de temple pe continentul nostru reprezentând sute de atribute ale Creatorului și am avut temple pentru fiecare aspect al nostru în evoluţie. Aveam peste o sută de temple dedicate diferitelor raze. Preaiubiților mei, înțelegeți că există multe raze pe care nu le cunoașteți încă. Tu stii șapte și în jurul celor cinci raze secrete; mai sunt şi multe altele. Nu este necesar să fiţi conștienţi de toate razele în acest moment, dar este extrem de important pentru aceia care aspiră să facă Ascensiunea în această încarnare să dobândească măiestrie pe primele șapte raze, iar mai târziu, cele cinci raze secrete.


Aurelia - Ce inițieri s-ar putea face în timpul lucrului cu Raza Iluminării?

Adama - Vor fi inițieri în a deveni conștienți de toate credinţele eronate ce le ai despre tine, şi care ți-au ocupat conștiința și vă ţineau în durere și limitare atât de mult. Ieşi din ignoranță și unește-te cu Mintea Lui Dumnezeu. Pe măsură ce vă integrați și vă perfecționați cu Raza Iluminării, poți invoca Mintea Lui Dumnezeu să-şi facă lucrarea perfectă în mintea voastră transformată și să evolueze.

Există creierul uman și există Mintea Lui Dumnezeu, care nu este exact la fel. Mintea Lui Dumnezeu reprezintă o conștiință universală care știe totul și nu deține nici o limitare. Creierul uman este guvernat de eul uman și este imprimat cu temeri, limitări și credințe eronate despre sine. A fost modificat de ego-ul uman cu temerile sale și de conștiența separării. Cu toate acestea, a fost un instrument pentru evoluția voastră și v-a ajutat bine.  Mintea ta umană, așa cum evoluează, este destinată să se unească în cele din urmă cu Mintea Lui Dumnezeu. Nu intenționați să scăpați de ea cum ar dori unii dintre voi să facă. Este al tău și trebuie să o dețineți ca un aspect integral al ființei voastre.

Ceea ce trebuie sa faceti sa îl transformati prin cunoastere corecta, înţelepciune adevărată şi prin renunţarea la toate credinţele voastre vechi care nu vă mai servesc şi vă menţin în limitare şi ignoranţă. Dacă faci această lucrare interioară pentru a crea transformarea ta, ego-ul va evolua, de asemenea, să se unească şi să fuzioneze cu Mintea Lui Dumnezeu prin acţiunea infuziei de iluminare. În procesul Ascensiunii, toate aspectele legate de tine, inclusiv mintea umană şi ego-ul, vor fi unite complet cu Mintea Lui Dumnezeu şi toate atributele divinităţii voastre.

Consideră-l un proces continuu pentru eternitate, deoarece va exista întotdeauna un alt nivel, și altul, pentru a deschide și de a învăța de la... Este necesar să te predai procesului pe care tu îl faci, pentru a-ți deschide mintea, inima și toate aspectele ce ţine de tine şi divinitatea voastră, şi care nu se poate întâmpla peste noapte. Aceasta este călătoria voastră pe care ați creat-o și aţi planificat-o  înainte de întruparea ta, pentru a atinge obiectivele pe care le-ai stabilit pentru calea ta evolutivă.

Treptat, veți integra cunoștințele, înțelegerea și înțelepciunea de care aveţi nevoie în conștiința voastră. Pe măsură ce faceți acest lucru, la un moment dat vălul se va ridica și vă veți uni mintea cu plinătatea Minții Lui Dumnezeu. Dacă nu doreşti să-ţi faci temele şi ai ales să rămâi în starea ta actuală, menţinând conceptele eronate şi sistemele de credinţă, este alegerea ta; nimeni nu te va forţa să intri în ea. Fiţi conştienţi, de asemenea, că va trebui să trăiţi cu consecinţele de a fi reţinut în evoluţia voastră, în timp ce alţii pe care îi cunoaşteţi şi îi iubiţi vor fi ridicaţi la nivelul următor.

Evoluţia voastră este scopul principal pentru încarnarea voastră, şi aceasta vă cere voinţă şi, eforturile voastre de a vă angaja pe deplin în ea. Pur şi simplu nu se întâmplă automat. Este într-adevăr o dorinţă a sufletului şi trebuie să devină cea mai mare profundă dorinţă şi concentrate a întrupării voastre. Acest lucru nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de a treia dimensiune. De fapt, este necesar să vă iubiţi şi să vă bucuraţi de viaţa voastră cea mai înaltă; totul trebuie integrat ca unul. Transformarea voastră acum în acest moment prin tranziţia Pământului necesită angajarea şi participarea deplină.


Grupul - Cum putem evolua în mod conștient ca mintea noastră umană să se unească cu Mintea Divină?

Adama - În fiecare zi, invitați energiile Iluminării să se unească cu mintea voastră umană. Încercați să vă extindeți conștiința în orice fel puteți, cum ar fi citirea materialului care te inspiră, meditează, comunică cu natura etc. Nu vreţi doar, să vă hrăniți mintea cu informaţii, dar, doriți să vă hrăniți inima și sufletul cu tot ce este nobil, frumos și iluminat. Du-te în inima ta și manifestă  unirea energiilor tale cu Divinul din tine.

În procesul Ascensiunii, mintea voastră transformată se va uni cu Inima Sacră. Dar inima va urca mai întâi, şi veţi trăi unirea divină. Toate chakrele tale vor deveni unificate şi nu vă mai veţi simţi separaţi de restul "voi" şi a universului. Ele vor rămâne focare diferite, dar toate se vor uni în acelaţi timp. De asemenea, mai multe chakre vor fi adăugate la voi. Vedeţi cât de puternic este asta. Acesta este motivul pentru care un maestru ascensionat este o fiinţă luminată. Nu trebuie să aşteptaţi permisiunea oricărei persoane sau îndemnul de a începe acest proces. Începeţi acum, dacă doriţi acest lucru ca Iluminarea să aibă loc în tine.


Grupul - Dacă ar fi să apelăm la Raza Iluminării în timpul somnului, ce iniţieri şi prin ce proces aş trece? Unde aş fi luat?

Adama - Vă sugerăm să apelaţi la Raza de Iluminare în perioada timpului de veghe. În somn știi toate astea. În conștiința timpului vostru trebuie să integrați înțelepciunea învățată în timpul somnului.  Cine sunteți pe cealaltă parte a vălului, ca sine conștient, este foarte bine informat și nu are probleme.

Aurelia - Când mă duc în timpul somnului, știu că nu este necesar în acest moment să-mi amintesc în mod conștient unde am fost și ce am învățat. Simt că este mai important ca cunoștințele pe care le-am câștigat în timpul nopții să fie integrate în viața mea de zi cu zi.

Adama - Exact. Nu v-ați gândit încă să vă amintiți aventurile voastre de noapte, pentru că sunt atât de minunate, că dacă ți-ai aminti, nu ai mai avea niciun interes de a aduce la îndeplinire în experiența ta tridimensională, şi s-ar stabili înapoi. Odată ce v-ați stabilit intenția cu ghizii și maeștrii tăi de a face și să aflați anumite lucruri în timpul somnului, vă vor duce la tot felul de lucruri, locuri minunate care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele, dar nu vă veți aminti. De exemplu, dacă doriți să mergeți la Templul Iluminării, ei vă vor duce acolo. Există mai multe planuri pe planetă și le puteți vizita pe toate dacă doriți. De fapt, ați făcut deja acest lucru de mai multe ori.

Avem, de asemenea, un Templu al Iluminării în orașul nostru. Am creat o punte de lumină între Templul din Telos, cel din America de Sud și în Retreat-ul Regal Teton, principalul obiectiv al Lordului Lanto. În domeniul nostru, ele nu sunt separate energetic; noi toți lucrăm împreună ca unul.


Grupul – Am venit să lucrăm doar pe o singură Rază în timpul unei vieți?

Adama - Nu exact ... într-o încarnare, majoritatea dintre voi lucrați cel puțin pe două raze, o rază primară și o rază secundară în care doriți să obțineți mai multe rezultate. Într-una din vieţi ar putea fi de lucru pe a doua sau a treia rază, dar ați avut încarnări care aţi lucrat și asupra celorlalte raze. Raza pe care lucrezi în această viață nu este neapărat o indicație a originalei tale monadice.

Când voi vă înălțați, de obicei, reveniți în slujba versiunii originale a Razei Monadice.

Aurelia - Cum echilibrează Raza Iluminării corpurile noastre, mental, emoțional, fizic și sufletul?

Adama - Raza Iluminării nu echilibrează toate corpurile tale. Scopul său principal este acela de a ajuta la realizarea înțelepciunii adevărate, cunoaștere, iluminare și integrarea Minții Divine. Fiecare Rază are o acțiune diferită, și toate acestea se completează reciproc în mod egal. Lumea voastră chiar acum este inundată cu dezinformare. Acesta este motivul pentru care informațiile corecte sunt atât de necesare și cel important de dezvoltat este discernământul, ceea ce este, de asemenea, un atribut a Razei a Doua.

Grupul - Adama, ar fi Gandhi, Martin Luther King şi John F. Kennedy luate în considerare fiinţe de a Doua Rază?

Adama - John F. Kennedy a fost o fiinţă de Prima Rază, Raza de Conducere şi a Voii Lui Dumnezeu. Gandhi a fost de Raza a Treia, de iubire şi compasiune. Martin Luther King a fost, de asemenea, fiinţă de Prima Rază. Conducerea este în cea mai mare parte o activitate a Primei Raze, dar nu exclusiv. Nu numai finţele de pe Prima Rază joacă roluri de conducere în lumea voastră. Fiinţele de pe toate razele îşi aduc, de asemenea, darurile în roluri de conducere din când în când pentru ca toate razele să fie demonstrate.


Grupul - Puteţi explica abuzurile celei de-a Doua Raze?

Adama - Unele dintre abuzurile celei de-a Doua Raze ar fi utilizarea cunoștințelor în mod greșit sau în a sta, în ignoranța conștientă, cum ar fi, nu doresc să văd lucrurile aşa cum sunt. Iluzii distractive despre viață și despre sine sunt, de asemenea, o utilizare abuzivă a celei de-a Doua Raze.

Am de gând să vorbesc pentru o clipă despre inimă. Mintea umană și creierul sunt instrumentele pe care le aveți în cea de-a treia dimensiune, care au fost proiectate inițial a fi mereu în slujba inimii. Inima ta este conectată la Mintea Divină a Lui Dumnezeu, și până când nu ajungeți la o stare de unire cu Sinele, mintea voastră mentală sau ego-ul are nevoie întotdeauna să fii conștient în serviciul inimii. În timp, devine un lucru natural starea de ființă.

Când lucrați sau acționați în mod constant prin mintea voastră umană în loc de inima ta, și nu eşti conectat la scopurile superioare ale Vieții, acea stare a conştiinţei creează o utilizare necorespunzătoare a celei de-a Doua Raze, prin ignoranţă spirituală, controlul şi manipularea minţii Eului. Unii oameni au o mare inteligenţă umană, dar nu au înţelepciune spirituală. Adesea folosesc acea minunată inteligenţă în slujirea eului alterat, în loc să caute unicitatea lor cu tot ceea ce este. Tu, înţelegi?


Puteţi doar să vă schimbaţi propria perspectivă asupra lucrurilor şi să îmbrăţişaţi energiile iubirii, de pace şi armonie pentru tine în primul rând, şi atunci când deţineţi suficient din ea, voi o puteţi radia altora din jurul vostru, pur şi simplu fiind cine sunteţi. Când toată lumea va începe să acceseze Mintea Lui Dumnezeu prin inimă, guvernele tale încep, de asemenea, să schimbe şi să reflecte noua conştienţă colectivă.

Pe măsură ce vă schimbaţi, pe măsură ce colectivul îşi dezvoltă conştiinţa, guvernele voastre vor fi la fel de asemenea, în schimbare. În acest fel, începeţi să vedeţi că nu este vorba despre ei, ci despre toate acestea împreună. Guvernele voastre reflectă întotdeauna conştiinţa oamenilor pe care ei îi guvernează. Pe măsură ce evoluaţi, veţi avea înţelepciunea de a alege mai multe fiinţe luminate în liderii voştri. Sunt oglinzile voastre.


Aurelia - Care sunt efectele secundare ale utilizării abuzive a chakrei coroană şi cum ar părea în corpul fizic?

Adama - Ştii, chakra coroană este instrumentul şi scaunul Minţii Lui Dumnezeu în corpul fizic, conceput pentru a reflecta cunoaşterea, înţelepciune şi iluminarea. Cei care sunt conştienţi de oamenii înşelători, care controlează şi manipulează, folosesc cunoştinţele lor umane în beneficiul lor, în timp, se vor confrunta cu recolta lor crearea de Karmă. Unele dintre modalităţile în care se poate întoarce poate fi şi boala mintală, cum ar fi Alzheimer, Parkinson, pierderea memoriei, disfuncţia sau boala mintală. În timp ce ajungeţi mai în vârstă, trebuie să devii mai înţelept şi să îmbrăţişezi tot mai mult din Mintea Lui Dumnezeu. Opusul este destul de răspândit în societatea voastră, pe măsură ce oamenii îmbătrânesc. Mulţi oameni în casele de îngrijire medicală sau instituţiile mintale au ajuns la o stare de deteriorare mentală în punctul de a nu mai putea să-şi recunoască numele lor sau să îi recunoască pe cei dragi.
Să facem o meditaţie şi să mergem la Templul Iluminării, în planul eteric.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE