MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Adama cu Serapis Bey






Pace şi iubire din inima Lemuriei! 

Vă vorbeşte Adama, împreună cu Chohan-ul celei de-a Treia Raze, preaiubitul nostru Serapis Bey. Vă aduc binecuvântările Luminii mele şi bucuria care este în ea.
Vă urăm cel mai cald bun venit.

Astăzi dorim să vorbim despre Flacăra Inălţării – o manifestare extrem de minunată a focului sacru, care vă poate înlesni calea spre implinirea obiectivului vostru – Înălţarea. Când veţi avea o înţelegere mai clară a modului în care să folosiţi conştient această măreaţă Flacără a purificării, veţi putea să acceleraţi procesul de purificare a chakrelor, de activare a ADN-ului şi să vă pregătiţi celulele corpurilor voastre diferite, pentru o Înălţare fizică. Este un lucru extraordinar, prieteni!

În ţara Egiptului, de-a lungul malurilor râului Nil, există o concentrare a Marii Frăţii Albe a Luminii, menită să păstreze Flacăra Cosmică a Înălţării, care reprezintă “Drumul spre casă” al fiecărui curent de viaţă. Acum lângă mine se află Maestrul Serapis Bey, paznicul şef, sau Chohan, al acestui măreţ Templu al Inălţării, de la Luxor. El stă în această poziţie, în serviciul planetei noastre, încă de la distrugerea Atlantidei.

Astăzi, el a venit cu echipa sa de maeştri, care sunt şi ei specializaţi în acest domeniu şi sunt cunoscuţi drept “Frăţia Înălţării din Luxor”. Toţi aceşti maeştri vă trimit elixirul iubirii inimii lor, prin intermediul focurilor purificatoare ale Flăcării Inălţării. Inspiraţi-l, iubiţii mei, este un dar pentru voi. Aceste fiinţe devotate au lucrat în stânsă legătură cu fratele nostru Serapis, timp de mai multe secole, planificând evoluţia rasei umane pentru vremea care a sosit, în cele din urmăServiciul lor adus Vieţii constă în angajarea energiilor lor, în pregătirea înălţării planetei şi a conştiinţei omenirii, pentru Înălţarea planetară din următorii ani.

Templul înălțării din Luxor susține pulsația Flăcării Înălțării în atmosfera Pământului, la fel ca și Templul Înălțării din Telos. Vizualizați două temple, unite în conștiință și în energie, binecuvântați și iubiți zilnic, în fiecare zi şi fiecare ceas, tot ceea ce există  pe Pământ în beneficiul omenirii aflate pe calea Înălţării. Cu fiecare sezon de primăvară, această Flacără Sacră este folosită în mod liber și pe scară largă de către ființele naturii, pentru a ajuta la reînnoirea și refacerea frumuseții Naturii de pretutindeni. Fiecare suflet de pe Pamant care doreste sa-si incheie ciclul reincarnarilor prin procesul de Inaltare, este pus sub tutela Fraţiei Inălţării şi a Christului.

Cu câteva sute de ani în urmă, o mare parte din activităţile şi înregistrările păstrate atât de mult în această mare piramidă din Luxor, au fost fie transferate, fie reproduse în Telos. Această relocaţie a înregistrărilor a fost hotărâtă atunci, deoarece ierarhia spirituală a planetei preconiza probleme potenţiale în viitorul acestei regiuni de pe glob. Înregistrările şi energiile acelui lăcaş sacru nu puteau fi compromise în cazul unor cataclisme regionale sau globale, care se întrevedeau la orizont atunci. Astfel încât, acum Telos a devenit punctul central de Înălţare pentru această planetă, în totală uniune şi cooperare cu marii maeştri ai Luxorului. Noi toţi lucrăm împreuna, în armonie perfectă, în beneficiul tuturor. Aceasta este una dintre metodele şi practicile celei de-a cincea dimensiune.

A fost luată decizia ca o parte din acest loc important al planetei ar fi mai în siguranţă în subteran şi mai bine păzit pentru a i se păstra puritatea şi caracterul sacru original, hrănit şi onorat de numărul mare de fiinţe superioare, aşa cum suntem noi, cei din Telos.

Deşi ar putea părea că acum există două puncte principale de Înălţare pe planetă, vă spun că pentru noi este de fapt doar unul. In dimensiunea noastră, timpul şi spaţiul, aşa cum îl înţelegeţi cei mai mulţi dintre voi, nu există. Totul este Unul. După scufundarea Atlantidei şi a Lemuriei şi până în ziua de azi, populaţiile de la suprafată au continuat să se războiască între ele. În această privinţă, dragii mei, pastraţi-vă speranţa şi curajul. Stiţi că situaţia nu va mai fi tolerată mult timp şi că această stare de conştiinţă va înceta şi va fi vindecată.

În Telos, curând după distrugerea ambelor continente, ne-am oferit să preluăm sarcina de a menţine Flacăra Înălţării în numele omenirii, ca cel mai important serviciu adus de noi planetei, pentru a-i asigura continuitatea. De aceea ni s-a oferit prilejul unei sarcini atât de măreţe. Din Iubirea Inimilor noastre, vă oferim astăzi ocazia de a accepta şi extinde această minunată Flacără în inimile voastre, pentru propria Înălţare. Vă spunem că inima se înalţă prima, iar apoi, urmează restul.

Deşi toţi vor ajunge, în final, la această stare, fiecare în modul său unic, există standard şi frecvenţe ale Luminii pentru care nici unul dintre noi nu poate face niciodată vreun compromis, dacă vrem să ne menţinem nivelul de realizare. Acelasi lucru li se cere şi tuturor celor care aspiră la Înălţare – şi trebuie să fiţi dispuşi să faceţi toţi paşii necesari până la sosirea Acasă şi să vă străduiţi să menţineţi frecvenţa, ca o stare permanentă de a fi. 

Aurelia - În anul 2012 se va înălţa un procent mare din populaţie?

Adama – Nu se ştie încă exact câţi oameni se vor înălţa odata cu planeta, până în 2012. Noi percepem un potenţial de câteva milioane din cele şapte miliarde existente pe planetă, dar această cifră se poate schimba oricând, conform alegerilor individuale şi colective. 

Îi auzim adesea pe cei care se numesc “lucrători întru lumină”, spunând că, până în anul 2012, toată omenirea se va înălţa în cea de-a cincea dimensiune, necondiţionat, şi că nimeni nu va fi lăsat în urmă. Dar noi vă spunem: “Nu este aşa”. În final, nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar toţi trebuie să-şi realizeze mai întâi lucrarea interioară şi să-şi dezvolte conştiinţa până la acel nivel, înainte de a fi invitat în marile “Săli ale Înălţării”.

Deşi omenirea va primi un ajutor mai mare decât a primit vreodată în întreaga istorie a Pământului şi procesul de Înălţare va fi mai uşor decăt înainte, nici unul dintre voi nu va fi ridicat, până când nu îndepliniţi toate cerinţele şi nu ajungeţi la această frecvenţă în conşţiinţă – indiferent căt de mult va dura, în cicluri de timp. Pentru cei la care se înregistrează o opoziţie deosebită, mai poate dura încă vreo câteva întrupări.

Celor care aspiră la Înălţare li se va cere să-şi vindece şi să-şi transforme toate sistemele de credinţă false, să îmbrăţişeze iubirea, blândeţea şi adevărul Divinităţii lor. Trebuie să realizaţi că anul 2012 nu reprezintă sfârşitul ciclului de Înălţare pe această planetă, ci un minunat început. Procesul planetar complet pentru Pământ, pentru desăvârşirea mareţiei şi destinului său, este un plan ce se întinde pe o mie de ani. În 2012, Pământul Însuşi se va înălţa la Lumină, împreună cu cei care îndeplinesc toate condiţiile necesare. In anii ce vor urma lui 2012, toate sufletele întrupate pe Pământ îşi vor continua evoluţia şi se vor înălţa doar când vor fi pregătite la nivel sufletesc. Pentru unii ar putea dura şase luni, pentru alţii doi, cinci sau opt ani, iar pentru mulţi, procesul de Înălţare ar putea să se încheie în următorii douăzeci până la cincizeci de ani, sau chiar mai mult.

De asemenea, va trebui să vă angajaţi în totalitate în procesul de iniţiere care duce la Înălţare şi să îndepliniţi cu succes toate condiţiile cerute pentru această absolvire. Călătoria fiecărui om este unică şi, deşi procesul iniţiatic este similar pentru toată lumea, el se desfăşoară diferit pentru fiecare suflet în parte, conform drumului său propriu.

Este adevărat că tuturor, fără excepţie, li se ofera acum ocazia de a se înălţa, dar fiţi conştienţi că nu toată lumea alege să profite de ea. Aceste suflete preaiubite care aleg să continue experienţa separării, sau care nu sunt încă pregătite pentru acest pas evoluţionist, vor avea prilejul de a-şi continua evoluţia, în propriul lor ritm, într-un alt loc. Graţia Înălţării le va fi oferită din nou – atunci cand o vor cere. În cele din urmă, toţi se vor întoarce la frecvenţa Iubirii Inimii Creatorului. Astfel, nimeni nu va fi lăsat în urmă. Ca vlăstare preaiubite ale Creatorului nostru, aţi fost creaţi din cea mai măreaţă vibraţie a Iubirii – şi la această Vibraţie a Iubirii sunteţi meniţi să vă întoarceţi, în final.

Aurelia – Adama, poţi să ne descrii această Flacără?

Adama -  Flacăra conţine frecvenţa şi culoarea tuturor celorlalte Flăcări. O vedeţi sau o simtiţi ca o lumină strălucitoare, limpede, uluitoare, care atunci când atinge, dizolvă tot ceea ce nu este perfecţiunea Iubirii. Puterea şi strălucirea ei sunt nelimitate. Ea susţine lumile în armonie şi frumuseţe perfectă.

Cei care o invocă şi lucrează cu ea trebuie să fie pregătiţi pentru schimbare. Dupa ce eşti atins de această Flacără, nu vei mai fi niciodată la fel. Bineînţeles că toţi pot lucra cu ea, dar, la intensitate maximă, ea are capacitatea de a-l transforma complet pe iniţiatul care a ajuns la poarta Inălţării. Când veţi fi, în sfârşit, pregătiţi pentru a face acest salt în evoluţia voastră, veţi fi scufundaţi în frecvenţa acestei extraordinare energii a Înălţării. Ea vă va arunca la acel pas final, unde focurile Iubirii vor consuma toate limitările umane. Vă veţi recăpăta întreaga conştiinţă, iar corpul vă va deveni complet nemuritor. Atunci veţi fi invitaţi să vă alăturaţi “nemuritorilor”, ca maestrul înălţat, păşind în cea mai măreaţă stare de libertate spirituală şi reconectare conştientă cu Creatorul şi cu tot ceea ce există în inima Lui. Atât de puternică este, prieteni, Flacăra Înălţării!

Aurelia – Cum putem ajunge, în mod conştient, la acest nivel de frecvenţă şi cum îl putem menţine?

Adama – Aceste informaţii au fost oferite tot timpul locuitorilor Pământului, cu foarte mult timp în urmă, dar şi în această perioadă, prin intermediul unei game largi de scrieri şi transmisii. V-au fost prezentate în atât de multe ambalaje, culori cu atâta simplitate, încât nu reuşiţi să le recunoaşteţi.

Dacă nu învăţaţi în amănunt, nu integraţi în inima şi nu deveniţi învăţătura sau cheia de înţelepciune cu care intraţi în contact, ea rămâne doar o “simplă informaţie” stocată în dezordinea din mintea voastră şi pe care o uitaţi curând. În final, ea nu duce la progresul evoluţiei conştiinţei voastre. Cunoaştem persoane care au citit sute de cărţi de spiritualitate, au o mulţime de cunoştinţe mentale, dar, deoarece nu au integrat această cunoaştere pentru a-şi exprima Divinitatea, progresul lor spiritual este mic.

De fapt, sunteţi bombardaţi cu foarte multe informaţii, din nenumărate cărţi pe care le citiţi şi din numeroasele seminarii şi conferinţe la care participaţi. Pentru mulţi dintre voi, toate sunt şi acum simple “informaţii”, pe care mintea voastră nu numai că nu le poate procesa, dar nu le poate integra. Doar inima poate face asta – şi nu mintea umană. Permiteţi-mi să vă spun din nou, pe scurt, ce v-am spus înainte şi ceea ce alţii au spus şi ei, sperând că dacă vom repeta de suficient de multe ori, vorbele noastre vor pătrunde destul de adânc, pentru ca voi să puteţi menţine frecvenţa eforturilor depuse pentru evoluţie. Am spus deseori că “Înălţarea” nu presupune realizarea prea multor lucruri, ci totul se rezumă la a deveni, a manifesta, a vă aminti să vă trăiţi vieţile, ca Zei si Zeiţe ce sunteţi.


Înseamnă să acceptaţi complet Divinitatea care există deja în voi, prin extinderea conştiinţei voastre ca Fiinţe de Iubire şi trăind după înţelepciunea inimii. 
Este atât de simplu, dragii mei. 
Dacă deveniţi astfel, nu mai aveţi nevoie de nimic altceva.


Toate acestea există deja şi trăiesc în voi. Vă reamintesc faptul că nu există nimic în afară de Sine.


         


      


Este necesar ca cei care se numesc căutători ai adevărului, care tânjesc să intre în legatură cu Ierarhia Luminii şi cu Marea Fraţie Albă, să intre direct sub îndrumarea şi tutela marilor maeştri învăţători. Calea desăvârşirii, realizării, libertăţii, victoriei şi Înălţării pot fi parcurse doar printr-un proces iniţiatic. Pentru toţi acei mari maeştri care s-au înălţat vreodată aici pe planetă, sau oriunde în altă parte, Flacăra Înălţării a fost întotdeauna o cheie extrem de importantă, care deschide uşa nemuririi pentru fiecare suflet în parte.

Am păzit, am îndrumat şi am stat în Flacăra Înălţării mult timp, pentru ca să existe o cale si mijloace de întoarcere Acasă, prin care omenirea să poată reveni la starea ei Divină, atunci când va fi terminat cu nebunia simturilor. De la “căderea omului”, dacă nu ar fi existat o Frăţie a Flăcării de Înălţare, nu ar mai fi fost drum de întoarcere pentru omenire. V-aţi gândit vreodată, în adâncul fiinţei voastre, ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar mai fi existat nici un drum de întoarcere?

Până acum, mulţi dintre noi au rămas prizonieri ai Iubirii pe această Stea temporar întunecată. Ulterior, în veghea noastră pentru Înălţarea planetei, ni s-a alaturat Fraţia Lemuriana a Luminii, din Telos. Împreună, timp de mii de ani am menţinut vie Flacăra Iubirii şi Luminii, în numele omenirii, până în ziua când vă veţi maturiza suficient de mult pentru a lua parte la acestă responsabilitate planetară.

Doresc să văd cum treceţi prin focurile purificării şi cum voi, cei care intenţionaţi să atingeţi statutul de fiinţe înălţate, veţi rămâne fermi şi vigilenţi, pănâ când această măreaţă victorie va deveni realitatea voastră. Sunteţi prieteni de inimă, de multe milenii.










“Cunoscând Gloria supremă a acestei clipe, nu pot decât să îndemn pe fiecare copil drag al Lui Dumnezeu, să se pregătească pentru acest moment măreţ! Când va veni clipa, iar chemarea Tatălui de Lumină vă va ajunge în inimi, veţi şti întregul şi adevăratul scop al reîncarnărilor umane. El este acela de a vă pregăti conştiinţa pentru a deveni un Soare de Lumină în interiorul vostru, eliberat de roata naşterii şi a morţii, iar voi să deveniţi maeştri ai energiei şi vibraţiei.”


Celor interesaţi să viziteze Templele Înălţării din Luxor si Telos, li se cere să aducă înapoi cu ei, în conştiinţă, acea energie vioaie, optimistă şi veselă, care este activitatea Înălţării. Această Flacără va intra în substanţa elementară a corpurilor interioare, precum şi în forma fizică şi, atunci când va fi invocată cu sinceritate, va acţiona ca “drojdia din aluat”. Pe măsură ce Flacăra albă şi pură va trece prin substanţa corpurilor aspirantului – fizic, mental, emoţional şi eteric – ea va accelera acţiunea vibratorie a atomului, fiecare electron învârtindu-se mai rapid în jurul propriului nucleu. Asta va face ca substanţele impure, discordante din jurul electronului să fie aruncate în afară şi ritmul tuturor corpurilor se va mări. Atunci, aceste vehicule vor deveni mai sensibile la vibraţiile mai fine ale sferelor înalte. Conştiinţa lor se va acorda mai mult la Adevăr, atracţia gravitaţională se va micşora, iar diferitele credinţe distorsionate şi false ale ego-ului vor dispărea treptat.

Pentru a accede la starea de perfecţiunii de sine, de înţelepciune Divină, pace, armonie, sănătate perfectă, nelimitare şi abundenţă permanentă, la marele dar al Înălţării candidatul trebuie să înveţe să se bazeze total pe Prezenţa Lui Dumnezeu din inima. Disciplinele Frăţiei Înălţării sunt concepute pentru a întoarce conştiinţa de la lumea exterioară, “spre interior”, până când din centrul inimii – lăcaşul Divinităţii voastre – va extrage prin voinţă tot ceea ce este necesar pentru a materializa plenitudinea Esenţei voastre Divine, în manifestarea fizică. Totul trebuie purificat şi transformat cu ajutorul limbilor de foc ale acestei Flacări Regale!  


The Seven Sacred  Flames - Aurelia L.J

Traducere   Suzi Mirea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE