MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Călătorie în Voia Lui Dumnezeu în Templul din Telos










Călătorie în Voia Lui Dumnezeu în Templul din Telos
Cu Adama și cu Maestrul El Morya 


Avem în Telos un templu consacrat Voii lui Dumnezeu. Există, de asemenea, un astfel de templu şi in Darjeeling, India lângă Tibet. Retreat-ul Voia lui Dumnezeu se află sub tutela maestrului El Morya, atât în ​​Darjeeling, cât și în Muntele Shasta. Mulţi mergeți acolo noaptea sau veniți în Telos, pentru a învăţa iniţierile Primei Raze, de predare la Voința Divină. Ambele există în frecvența celei de a cincea dimensiune și astfel nu sunt vizibile ochilor voştri exteriori. Astăzi, aș vrea să vă duc în conștiință în Templul Voia Lui Dumnezeu din Telos.

În mod conștient cereți Prezenței voastre Divine sau sinelui vostru superior să vă ducă într-o călătorie cu noi în Telos. Priviți-vă aici, însoțit de merkaba personală cu unul dintre ghizii voştri. Observați o structură destul de mare, de culoare albastră opalescentă, destul de înaltă, în forma unei piramide cu șase fețe. Pe măsură ce vă apropiați, de tot ceea ce vă înconjoară şi rezonează cu energia albastră frumoasă, atât de răcoritoare și liniștitoare. Permiteți-vă să mergeți în sus pe scara mătcii-de-perla până la intrarea principală a templului. Observați și simțiți ceața maiestuoasă albastră provenind din diverse fântâni înalte în jurul ei. Multe tipuri de flori albastre, crescând în cutii de culoare albă și aurii, sunt înfloritoare şi în mare abundența și varietate în jurul fântânilor, inclusiv gingaşele de nu-mă-uita. Mergeți acum prin intrare, unde vă așteaptă trei îngeri de flacără albastră în care sunteţi escortați și vă urează bun venit.

Pe măsură ce intri în hol, vedeţi o cameră transparentă în centru conţinând un diamant uriaş de flacără albastră, cel mai mare diamant pe care îl veţi vedea vreodată, în jur de 15 până la 18 picioare înălţime. Ghidul vostru vă invită să intraţi în acea cameră sacră. Diamantul conţine câteva mii de faţete, fiecare reprezentând un altul, alt aspect al Inimii de Diamant a Voinţei Divine. Acest diamant nu este atât de diferit de la cel care trăieşte în inima ta şi în timp, toate faţetele minunate ale propriei tale inimi de diamant va deveni complet activată şi restaurată. Diamantul tău Inima şi inima voastră sacră sunt una şi aceeaşi; ele sunt alte componente ale fiecăruia. Ele sunt alcătuite dintr-un număr infinit de camere, fiecare dintre acestea fiind corespunzătoare unei faţete a diamantului tău.

Intraţi în camera sacră a Voinţei Divine pentru a fi întâmpinaţi de către Maestrul El Morya, o ființă înaltă cu ochi căprui care arată foarte mult ca un maestru Zen. El poartă o mantie albastră acoperită parțial cu o pelerină albă luminoasă, cu un turban alb cu auriu albăstrui pe cap. El vă salută și vă întâmpină în inima Lui de diamant, și vă invită să găsiți un loc pe una dintre pernele de "flacără albastră". Acum vă îndrumă să vă concentrați asupra energiei acelei inimi de diamant și să inspirați energiile, astfel încât să puteţi aduce cât mai mult din această energie cu voi atunci când vă întoarceți în corpul fizic. Această rază albastră este cea care dă puterea razei Iubirii. Toate din razele conțin iubire plus atributele specifice fiecărei raze.

În prezența acestui diamant, puteţi deschide toate micile fațete ale propriei voastre inimi de diamant, care sunt pline de temeri, și lăsate să plece. Intenţionează a lucra cu energiile acestui diamant uriaș în a vă magnetiza și pentru a vă absorbi temerile, dragilor, și pentru ca ele să fie eliberate și vindecate. Pe măsură ce eliberați aceste temeri din inima voastră, veți primi o vindecare extraordinară.

Fiți conștienți de faptul că, poate fi dificil, să vă eliberați toate temerile și povara într-o singură vizită. De aceea, vă invităm să vă întoarceți la acest templu în Telos, sau în Darjeeling de multe ori, cum doriți să primiți niveluri mai profunde de vindecare. Vindecarea interioară este în curs de desfășurare şi în proces până când ajungeți la finalizare. Luați în considerare eforturile voastre ca o lucrare în desfășurare și fiți dispuși să rămâneți în proces până când toate voalurile sunt ridicate. Atunci veţi face asta știind că sunteți complet.

Acum conectați-vă cu sinele vostru superior care se află chiar deasupra voastră. Cu marea Prezența EU SUNT, ființa nelimitată care este cu adevărat cine sunteți, vă așteaptă ca toate temerile să fie eliberate și vindecate. Conectează-te cu această Prezență Divină și fă-ți angajamentul de a renunța la toate temerile care te-au ținut în durere atât de mare ca să poți să fii restabilit în  totalitate.

Indiferent ce ar putea să apară mâine în viața ta, este doar o oglindă a unei temeri sau a unei frici din vechiul tip de credință pe care încă îl deţii în interiorul tău, şi care trebuie rezolvat și îmbrățișat. În curând veți cunoaște, pe măsură ce faceți acest lucru, că nu există nicio teamă, cu excepția iluziei fricii în sine.

Continuați să respirați această minunată flacără albastră, cât de mult puteți, direct în plămânii voştri și în inima ta. Faceți acest lucru conștient dacă vă doriți să aduceți această energie înapoi în corpul vostru fizic. De asemenea, știți că toate aspectele multidimensionale ale voastre şi toate fiinţele tărâmurilor luminoase vă susţin calatoria acasă în graţia divină. Nu sunteți singuri în călătoria voastră; ai atât de multă dragoste disponibilă pentru tine şi atât de mult sprijin. Fii sigur că poți face dacă şi alegi. Simțiți acțiune liniștitoare a Flacării Albastre. Are propriul mod de a vă aduce confort și diminuând toate durerile.

Acum, Maestrul El Morya și eu avem un cadou pentru fiecare dintre voi, stând în fața diamantului din templul nostru. Vom suprapune un diamant eteric mai mic din perfecțiunea totală, radiind calitățile esenței albastre, în interiorul sacru al camerei inimii voastre, chiar în energiile inimii voastre sacre.




Acest diamant reflectă perfecțiunea ta divină. Cu acest dar, perfecțiunea Inimii de Diamant se va reflecta atâta timp cât alegeți să lucrați cu ea. Noi vă invităm să începeți, să respirați energiile în fiecare zi, în meditația și munca voastră cu acele energii în toate modurile care vă sunt potrivite. În meditație, întrebați-vă sinele vostru superior pentru a vă arăta care din faţetele diamantului încă mai țin durere sau atitudini dezechilibrate care trebuiesc vindecate și aliniate. Diamantul pe care tocmai l-aţi primit va continua să reflecte tot ce ai nevoie pentru deschiderea completă şi vindecarea inimii. Te va duce pe calea predării cu bucurie și graţie. Este viu și vibrant. Culoarea sa reflectă un albastru păun luminos.

Continuaţi să respiraţi energiile sale cu permisia şi predare la ceea ce este. Fii hotărât mergând pe această cale şi simte-te liber să comunici cu ghidul tău. Rămâneţi în această enegie pentru un timp şi fiţi recunoscători pentru harul pe care tocmai l-aţi primit. (Pauză)

Când te simți complet, întoarce-te în corpul tău, luând această comoară cu tine. Mai mult rămâneți conștient și lucrați cu inima de diamant, cu atât mai mult energiile sale vă va amplifica și, vă va binecuvânta viața. Acesta este un dar sau un instrument pe care vi-l oferim, dar nu o să vă ajute dacă nu îl folosiți. Această inimă de diamant are, de asemenea, o vibrație de auto-încredere. Rămâneţi în această energie de încredere în sine, pentru a vă ajuta să vă eliberați - temerile, astfel încât, predarea să poată fi realizată cu graţie.

Maeştrii Razei Albastre sunt disponibili în acest moment, oferindu-vă asistență. Când vă simțiți gata, deschideți-vă ochii. Vă invităm să vă întoarceți adesea în acest loc de vindecare, să meditaţi cu noi asupra Voii Lui Dumnezeu și să continuaţi să faceţi giganticii paşi spre libertatea spirituala. Și așa să fie, Preaiubit EU SUNT.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere - Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE