MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Pe drumul către Înălţare, în marele ocean cosmic de Iubire şi Lumină nemuritoare









  •      Acest proces este unul de purificare şi de vindecare totală a tot ceea ce împiedică transformarea, reînvierea şi Înălţarea voastră în braţele Lui Dumnezeu / Iubire; redobândirea demnităţii şi amintirilor voastre, pentru a trăi, din nou ca vlăstare Divine ale Tatălui / Creatorului vostru ceresc, care întră în lumea “Unimii”. 

  •      Trebuie să întelegeţi că fiecare dimensiune reprezintă o anumită frecvenţă. Cea de-a cincea dimensiune va deveni accesibilă atunci – şi numai atunci – când aţi ajuns la această frecvenţă în conştiinţă şi aveţi capacitatea de a o menţine tot timpul.

  •      Trăiţi din inimă, vorbind şi acţionând în permanenţă ca un maestru – iar acesta să fie modul vostru de “a fi”. Puneţi-vă întotdeauna întrebarea:                             

“Ce ar face sau ce ar spune un maestru în situaţia asta sau cealaltă?” 

Apoi, mergeţi în interior şi găsiţi răspunsul. Dacă nu vă este clar, luaţi o foaie de hârtie şi un creion, dacă doriţi, aprindeţi o lumânare  şi stabiliţi-vă intenţia de a găsi răspunsul în voi. Maestrul lăuntric este tot timpul treaz şi vigilent, asteptând întruna să-l recunoaşteţi.
                                                                                          
  •      Renunţaţi la conştiinţa tridimensională de separare, dualitate, polaritate şi dramă, în toate multiplele ei forme. Încetaţi să credeţi în două puteri, cedându-vă forţele si energia preţioasă, a puterii iluziei tridimensionale. Lăsaţi deoparte tot ce aţi învăţat până acum şi nu v-a oferit rezultatele dorite. Fiţi pregătiţi şi dornici să învăţaţi din nou şi să aveţi curajul de a păşi în necunoscuta realitate a Iubirii si Magicului. Recunoaşteţi că Iubirea este singura putere adevărată şi începeţi să vă trăiţi viaţa la această frecvenţă – şi din interior către exterior.

  •      Renunţaţi la toate judecăţile şi aşteptările în legătură cu voi sau cu ceilalţi şi la cele privind modul în care ar trebui să vi-i se desfăşoare viaţa. Percepeţi şi acceptaţi toate minunile şi măreţia Sinelui, în splendoara Divinităţii voastre – şi acceptaţi, cu adâncă bucurie şi recunoştintă, marea aventură de a lăsa lucrurile să se desfăşoare şi să se transforme în faţa ochilor voştri.

  •      Adoptaţi stindardul smereniei şi al supunerii blânde faţă de jurămintele voastre sfinte. Dacă nu ştiţi care sunt acestea, să ştiţi că sunt scrise în chiar celulele şi în ADN-ul vostru, la fel ca şi în multele lăcaşuri ale Inimii voastre Sacre. Fiţi dispuşi să investiţi timp pentru a merge în interior şi a cerceta.

  •      Stabiliţi o uniune conştientă cu măreaţa Prezentă EU SUNT şi cu împlinirea planului vostru Divin. Înălţarea este unificarea, contopirea în uniune Divină cu magnifica voastră Prezenţă EU SUNT. Pentru a exprima acest aspect măreţ al vostru, este evident că trebuie să deveniţi foarte familiari şi intimi cu acest aspect al Sinelui, cu care doriţi să vă contopiţi. Oare cum aţi putea să vă înălţaţi şi să vă uniţi cu un aspect al Sinelui, dacă voi nu v-aţi făcut încă timp pentru a-l cunoaşte şi întelege?                                                                                                                    
  •      Este uimitor pentru noi ce răspunsuri primim, atunci când  îi întrebăm pe oameni, în timpul şedinţelor de channeling, ce reprezintă Înălţarea pentru ei. Primim raspunsuri ca: schimbarea dimensiunii, capacitatea de a materializa orice, să nu mai fim limitaţi în niciun fel de bani,  posibilitatea de a ne teleporta şi aşa mai departe… deşi acestea reprezintă darurile şi rezultatele Inălţării, ele nu sunt cauza principală. Cauza sunteţi VOI, nivelul vostru de a vă înţelege mai întâi Divinitatea şi apoi de a vă manifesta ca atare în viaţa cotidiană.

  •      Adoptaţi conştiinţa blândeţii, prin onorarea sfinţeniei tuturor formelor de viaţă care împart această planetă cu voi şi, de asemenea, a dreptului Divin al fiecarei persoane ce locuieşte aici.

  •      Eliberaţi toate programele vechi ce vă conduc viaţa şi toate emoţiile negative stocate în amintirile voastre conştiente, inconştiente şi subconştiente, inclusiv echilibrarea tuturor datoriilor acumulate faţă de viaţă. Aţi primit deja multe învăţături pe acest subiect.

  •      Când oamenii simt că, în trecut, au acumulat o datorie mare faţă de viaţă, deseori devin obsedaţi de ideea de karmă grea. Ei creează o oarecare letargie în corpurile lor emoţionale, care le blochează dorinţa de a începe să plătească datoriile, considerând că nu are rost, pentru că şi aşa sunt mult prea mari.

  •      Când indivizii cred că datoria lor este mică şi încep să o elibereze constant în focul sacru, ei produc o mare eliberare plină de bucurie, care curge prin fiinţa lor. Sentimentul de bucurie din conştiinţă are tendinţa de a da supleţe buclei de energie care păstrează înregistrările datoriilor, relaxănd tensiunile din buclele de energie şi oferind individului libertatea de a înainta mai rapid prin toate iniţierile, cu o mai mare uşurinţă şi graţie.

  •      Chiar atitudinile care îl vor ajuta cel mai mult pe individ să treacă prin procesul de echilibrare a creaţiei lui întunecate, sunt cu dublu sens. Printre multe altele, principala atitudine pe care el trebuie să o adopte ca mod de viaţă, este că tot ceea ce face, în fiecare moment al zilei şi în permanenţă, să fie un act de iubire – faţă de sine, faţă de ceilalţi oameni, faţă de planetă, faţă de celelalte împărăţii care împart planeta cu noi – şi de recunoştinţă pentru creaţia însăşi. Mai mult decât atât, atitudinea de recunoştinţă pentru creaţia însăşi. Mai mult decât atât, atitudinea de recunoştiinţă vă va ajuta enorm.

  •      Hraniţi şi amplificaţi dorinţa autentică de a ajunge la Înălţare şi nemurire, fiind dispuşi să parcurgeţi drumul până la capăt! Dacă nu aveţi în conştiinţă dorinţa autentică de a ajunge la Înălţare şi nemurire, dacă nu sunteţi dispuşi să renunţaţi la vechile moduri de viaţă din dimensiunea a treia – care v-au ţinut în durere atâta timp – şi să parcurgeţi calea arătată vouă de maeştrii înţelepţi care v-au croit deja drumul, în planurile interioare nu veţi putea deveni un candidat real pentru Înălţare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE