MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Tinereţea și Nemurirea







Sfaturi pentru redobândirea frumuseții tale naturale


Gândiți-vă înainte de a vorbi, de a acționa și de a vă simți:

Dacă aveți timp să vă gândiți înainte de a vorbi, acționa și simți, va permite elementelor corpului tău să se întoarcă la frumusețea lor originală, armonie și pace. De îndată ce presiunea discordiei este controlată conștient, planul divin al perfecțiunii începe să se restabilească în calitate de Corpul Mental Superior (sau Sfântul Christos – Sinele) returnează electronii la orbitele și frecvențele lor naturale. Cei care vin într-o stare de măiestrie și pace ating o mare frumusețe.

Bătrâneţea și dezintegrareaAspectul corpului fizic este determinat de cantitatea de Lumină folosită în cele patru vehicule inferioare - mentalitatea, emoția, corpuri eterice și fizice. Emanarea naturală a Luminii prin acele corpuri formează zidul de protecție al câmpului vostru auric, cunoscut sub numele de Tubul Luminii. Cand electronii se mișcă mai încet în organele și celulele lor particulare, atrag mai puțină lumină din corpul mental superior și rezistența naturală a individului crește mai slab. Acest lucru iniţiază ceea ce numiți "îmbătrânire".

Când tu, ca individ și restul rasei umane, înveți să rămâi armonios în orice moment și energiile eliberate prin diferitele tale corpuri sunt mereu armonioase și pline de bucurie, nu va exista nici un fel de bătrânețe sau boală. Acesta este modul în care, în viitorul apropiat, veți începe să vă creați creșterea în ne-murirea ta prin creştere.

Creștere mai frumoasă pe măsură ce creșteți mai în vârstăCând învățați să vă ridicați vibrațiile la un nivel înalt de iubire și armonie, și sunteţi capabili să mențineţi această frecvență, ca un mod de viață, o stare de mare frumusețe și armonie va fi exprimată în cadrul Vieţii. Trupurile maeștrilor ascendenţi, gazde angelice și alte ființe cosmice sunt din ce în ce mai fine și mai frumoase, ca energia care se revarsă prin electroni, sunt încărcați cu tot mai multă lumină, dragoste și echilibru.

Cum să atragi lumina în corpul tăuAţi fost învățaţi importanța elaborării pin prezența Luminii voastre, care este hrana corpurilor interioare și singurele mijloace, prin care acțiunea lor vibratorie poate fi accelerată. Acest lucru este făcut, iubiților, prin legea magnetică a atracției. Atenția ta asupra obiectului dorințelor tale devine o pâlnie pentru direcționarea acesteia. De îndată ce vă îndreptaţi întreaga atenție la ceva și revărsați iubirea în ea, începeți imediat să vă creați și să aduceți în voi lumea substanței în care v-ați îndreptat atenția.

Pentru a intensifica sau a creşte acțiunea vibratorie a sistemelor corpului, aveți şi, pentru a vă îndrepta atenția asupra oricărui Maestru sau asupra propriei tale Prezențe EU SUNT. In timp ce acolo, veți încărca în mod natural acea substanță a Luminii la fel de mecanic ca bateria unei mașini, care este lângă încărcător. Pur și simplu să vă culcați pe pat și să vizualizați acea Lumină coborând prin toate sistemele corpului timp de cinci minute de trei ori pe zi Accelerați foarte mult acțiunea vibratorie a tuturor vehiculelor voastre.
Eu sunt Paul Venețianul, mentorul iubirii și al iubirii sufletului tău!




(Repetați 3, 6 sau 9 ori)

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE