MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacăra Înălțării de Purificare




Lord Serapis Bey

Raza a Patra





Principalele calități ale Lui Dumnezeu și acțiunile celei de-a Patra Raze:
Puritate, integritate, conștiința lui Hristos și a deveni Dumnezeu
prin conștiința Mamei Divine.

Ziua când este amplificată: Vineri
Chakra corespunzătoare: Baza Coloanei vertebrale
Culoare: Albă
Pietre corespondente: azurite, cuarț de zăpadă

Chohan al celei de-a Patra Raze:
Domnul Seraphis Bay
Retreat-ul său: Sala Mare a Înălțării
Templul din Luxor, Egipt


Arhanghelii celei de a Patra Raze cu Complementul Divin:
Gabriel și Hope
Retreat-ul: între Sacramento și Muntele Shasta SUA


Elohim al celei de-a Patra Raze cu Complementul Divin:
Puritate și Astrea
Retreat-ul lor: lângă Golful Arhanghelilor, Rusia



Despre Lordul Serapis Bey


Lordul Serapis Bey este Chohan al celei de-a Patra Raze, gardian al Flacării Înălțării. El este disciplinar, cunoscut de secole pentru disciplina sa strictă. Reala disciplină nu este controlul asupra alteia pentru a contracara progresul înnăscut, ci mai degrabă ține sub control calitățile umane pentru a permite Sinelui Real să aibă o expresie. Acest lucru este esențial pentru atingerea Înălțării, care este punctul culminant al tuturor realizărilor. El este dedicat perfecțiunii sufletului prin compasiune, răbdare, înțelegere și auto-disciplina. El îi ajută pe toți cei care îl cheamă în dezvoltarea aptitudinilor intuitive și creative ale inimii. Lordul Serapis Bey poate fi chemat să vă deschideți ochii spre frumusețea creațiilor Lui Dumnezeu. El îi ajută pe toți cei care îl cheamă exprimându-și aspectele creative ale inimii.


Realizări ale Lordului Serapis Bey

  • • Serapis Bey a fost întrupat ca un mare preot în Templul Înălțării în Atlantida cu mai mult de 11.500 de ani în urmă. El este cel care a adus Flacăra Înălțării din Atlantida în Egipt chiar înainte de distrugerea acelui continent.

  • • Serapis Bey a petrecut multe vieți de-a lungul Nilului și ca faraonul egiptean Amenhotep al III-lea (1417-1379 î.Hr.) a fost numit "Magnificul". El a adus Egiptul până la înălțimea prestigiului diplomatic, a prosperității și a păcii. Extensia lui în construirea monumentelor, palatelor și templelor, incluzând şi construcția - Templul din Luxor.

  • • Cea mai familiară încarnare a lui a fost Leonidas, rege al Spartei, marele războinic care a condus spartanii în faimoasa bătălie de la Thermopylae, Grecia.

  • • Serapis Bey s-a înălţat în jurul 400 î. Hr.







TEMPLUL DIN LUXOR



În Ţara Egiptului, pe malurile fluviului Nil, există punctul central al Mării Frăţii Albe dedicată păstrării Flăcării Cosmice a Înălţării. Templul Înălţării de la Luxor susţine pulsaţia Flăcării Înălţării în atmosfera Pământului. Cei din rasa umană care se trezesc în fiecare secol cu dorinţa de a finaliza ciclurile de întrupare devin responsabilitatea în Ascensiunea Frăţiei. Serviciul lor pentru viaţă este să creeze oportunitatea, iniţierea necesară pentru neofiţii care vin la Luxor pentru a se califica pentru Înălţare.

Serapis Bey, Domnul iubirii, explică faptul că, Luxor oferă posibilitatea de dezvoltare spirituală.

Flacăra Înălțării din Luxor și cea generată în Telos, ambele deţin aceleaşi frecvențe și sunt disponibile pentru oamenii de pe Pământ. Această flacără este utilizată în mod liber de către împărăția naturii în învierea în fiecare an consecutiv de primăvară.

De la Lordul Serapis Bey: Candidatul pentru Înălțare trebuie să îndeplinească cele "șapte iniţieri majore". Candidatul trebuie să treacă cu succes prin disciplinele celor Șapte Mari Temple.

"Eu sunt disciplină întruchipată", spune Serapis Bey. De secole, majoritatea oamenilor s-au temut de această disciplină. Eu sunt dedicat să văd că treci prin focurile purificării şi că tu, care doreşti oportunitatea de a-ţi dobândi ascensiunea, poţi persevera până în ziua victoriei. Îngerii Templului Înălţării adună toate laudele, adorarea, cântecele, devotamentul şi binecuvântările trimise în sus de către indivizi în cultul congregaţionale sau individuale. Aceste energii create de practicile devoţionale sunt ţesute cu grijă în fluxul spiritual tot mai mare al energiei. Fiecare suflet nou, care atinge starea de Ascensiune le este mai uşor în viitoarea viaţa să se folosească de impulsul cosmic pe deplin adunat, faţă de cei care au plecat înainte.

În primul rând: Candidatul trebuie să învețe să controleze și să transforme toate gândurile și sentimentele care nu sunt aliniate cu Sinele lor Divin. Aceasta este inițierea în măiestrie a primului templu, Templul Voinței Lui Dumnezeu, că cei plini de speranță și cei curajoși trebuie să treacă. Candidatul trebuie să învețe să comunice cu prezența sa divină și să se dezvolte în interiorul însuși adevărata smerenie. În acest prim templu, sub îndrumarea Maestrului El Morya și asistenții săi, aspirantul este asistat în dizolvarea rebeliunii. Rebeliunea l-a luat pe Lucifer din inima cerului; răzvrătirea împotriva disciplinei și auto-corectarea reprezintă o barieră în calea progresului spiritual real. În cadrul disciplinei de un somn odihnitor, abstinenta de la tutun, alcool si droguri recreaţionale, vă ușurați calea spre libertatea voastră glorioasă. Cei care nu doresc să accepte aceste discipline nu au încă stimulul de a deveni cel mai bun, de a fi cea mai mare și cea mai înaltă expresie a unui Dumnezeu întrupat.

În al doilea rând: Cei care au trecut cu succes inițierea primului templu sunt trimişi la cel de-al doilea templu, cunoscut sub numele de Templul Învățării. Sub îndrumarea Lordului Lanto, Maestrului Kuthumi și Frăția Robei de Aur, acestea sunt  instrucțiuni date în lege. Aşa se dezvoltă înțelegerea Legii cauzei și efectului și toate celelalte Legi Universale. Este un timp plăcut și fericit de a semăna semințe, de a respira viața asupra acestor semințe și a aduce o recoltă din muncă. Este timpul în care artistul își dezvoltă abilitățile, muzicianul dezvoltă dexteritatea în realizările lui muzicale, iar profesorul devine elocvent în transmiterea cunoștințelor către studenții săi.

În al treilea rând: Cei care au trecut cu succes inițierea celui de-al doilea templu sunt trimişi la cel de-al treilea templu, Templul Iubirii, sub marea protecție și îndrumarea Preaiubitului Paul Venețianul. Aici neofitul trebuie să învețe disciplina iubirii și armoniei necondiționate pentru propriul lui flux de viață și pentru toate alte forme de viață. Aceştia sunt amplasați în locuințe cu cei care au în interiorul lor tendințe care sunt deosebit de agravante pentru alții. Aici este locul în care numărul de neofiți se diminuează și, cu mare sentiment de ușurare, mulți candidați ies în grabă pe ușă și ne părăsesc. Pentru a trăi în pace cu ceilalți este unul dintre cele mai mari teste ale stării de înălţare. Deși bunătatea, frumusețea, amabilitatea acestui mare Maestru sunt atât de uimitoare încât să topească o inimă de piatră, disciplina pe care o cere în învățarea toleranței, compasiunii și înțelegerii este astfel, că puțini supraviețuiesc.

Al patrulea: Din cel de-al treilea templu, inițiatul se mută în cel de-al patrulea templu la Templul Înălțării. Acesta este primul contact personal pe care Serapis Bey îl are cu neofitul. Pentru prima dată, candidatul trebuie să obțină suficientă puritate pentru a-şi vedea Prezența EU SUNT față-în-față cu Sfântul Sine Hristos. În inițiere, Maestrul el însuși va sta în aura inițiatului prezentând multe dezechilibre negative care există încă în corpurile interioare. Acesta este momentul cand candidatul va auzi multe voci și numai o discriminare adevărată, rugăciune, altruism și umilință pot discerne "Vocea tăcerii". Este momentul în care îi este prezentat "Sinelui" toate trucurile ego-ului și aparițiile subtile. Aspirantul trebuie să pună în aplicaţie de a-şi purifica toate creațiile negative ale trecutului său uman și a le transforma în Radianța Luminoasă albă-pură.

În al cincilea rând: După ce a trecut inițierea celui de-al patrulea templu, discipolul este pregătit pentru disciplina celui de-al cincilea templu, Templul Consacrării. Apoi acea haină a consacrării este pusă pe el, pe sandalele aurii din picioarele lor și o mantie din mătase pe corpul lor. Maestrul Hilarion sau Preaiubitul Raphael efectuează serviciul consacrării în care toate sistemele corpului sunt consacrate purității și ascensiunii. Apoi sunt date consacrări, ale mâinilor în care este insuflată Flacăra Vindecării și a picioarelor care devin ancorele Focului Sacru oriunde se mișcă corpul. Va avea loc o consacrare a buzelor pentru a rosti Cuvinte Sacre care invocă și comandă manifestarea precipitării și a puterilor de vindecare. Consacrarea energiilor din ochi îi permite discipolului să vadă perfecțiunea și să fie numit mai departe. Aceasta completează ceremoniile.

A șasea: Aspirantul este apoi dus la cel de-al șaselea templu, Templul Slujbei unde este de așteptat să pună temporar deoparte acțiunile sale lumești pentru a fi în serviciul celorlalți și să devină păstorul fratelui său. De asemenea, este de așteptat să-și ofere voluntar o parte din timpul lui pentru serviciul planetar în beneficiul omenirii, nu numai al lui și al familiei sale. El trebuie să învețe să includă restul omenirii în inima lui, devenind pe deplin conștient de asta că nevoile altora afectează, de asemenea, nevoile multora. În al șaselea templu, sub sponsorizarea Domnului Sananda cu flacăra sa geamănă iubită, Nada (cunoscută și ca Isus și Maria Magdalena), aspirantul este instruit să îngrijească și să servească toate aspectele vieții și să devină un servitor slujind.

Înainte ca un candidat la înălțare să poată deveni maestru, trebuie să învețe și el disciplinele slujitorului umil, serviciul altruist, frăția adevărată și ascultarea de ierarhie. Cei care petrec aproape toată viața lor în serviciul unei anumite activități sau organizație care să asiste și să consolideze conștiința colectivului sunt de obicei la al șaselea nivel de inițiere. În trecut, prea des, Serapis Bey a văzut pe mulți dintre voi plecând din Luxor, gata să pună lumea pe foc, doar să se retragă înapoi pe măsură ce aţi mers în jos pe treptele marelui templu. Acesta este locul în care un număr mare dintre voi ați pierdut ocazia Ascensiunii în multe încarnări.

Al șaptelea: După ce aspirantul trece de inițierea primelor șase temple, el este gata pentru a intra în cel de-al șaptelea templu, Templul Focului Violet unde fiecare atom, celulă și electronul ființei sale devine complet purificat prin acțiunea flăcării violete sub sponsorizarea Maestrului Saint Germain. Candidatul devine ca o fereastră prin care curge viața Lui Dumnezeu în puritate absolută. Corpul fizic vă va oferi cea mai mare ușurință și grație posibilă în cadrul Legilor armoniei, dacă se abţine de a nu lua în corpul fizic acele substanțe care își schimbă natural acțiunea vibratorie, deconectându-l de la armonia sferelor Iubirii Divine. Când candidatul este gata să manifeste pe deplin Voința Lui Dumnezeu, și pentru a începe pregătirile a iniția faza finală a ceremoniei de absolvire a Înălțării, atunci totul este un loc pentru candidat să devină un "maestru ascensionat". 
Şi ai să vezi? 
Binecuvântările din inima Luxorului!


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE