MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Norme de conduită pentru un discipol al Sfântului Spirit



 


  1.    Deveniţi permanent conştienţi de dorinţa de a manifesta expresia completă a Dumnezeirii şi dedicaţi-vă întreaga fiinţă şi misiune acestui scop.                                                                                                                                                              
  2.    Invăţaţi lecţia blândeţii - nu faceţi rău şi nu provocaţi suferinţă prin cuvânt, gând sau sentiment, nici unei părţi a vieţii. Să ştiţi că această acţiune şi violenţă fizică vă vor menţine pe tărâmul durerii, suferinţei şi stării de muritor.                                                                                                                                                                  
  3.    Nu agitaţi marea de emoţii a unui frate, în mod nechibzuit sau deliberat. Să stiţi că furtuna în care îi aruncaţi sufletul vă inundă, mai devreme sau mai tarziu, propriul vostru curent vital. În schimb, aduceţi întotdeauna linişte, iubire, armonie şi pace în jurul vostru.                                                                                                                                                                  
  4.   Disociaţi-vă de orbirea personală şi planetară. Nu permiteţi să iubiţi vreodată micul vostru sine, mai mult decât armonia universului. Dacă aveţi dreptate, nu este nevoie să strigaţi în gura mare. Dacă nu reuşiţi, rugaţi-vă să fiţi iertaţi.                                                                                                                                                
  5.    Păşiţi cu blândeţe pe Pământ şi în univers, ştiind că trupul este un templu sacru în care sălăşluieşte Sfântul Spirit, aducând pace şi lumina vieţii de pretutindeni. Păstraţi-vă întotdeauna templul într-un mod respectos şi pur, cum s-ar cuveni locuinţei -  Spiritul Iubirii şi Adevărului. Respectaţi şi onoraţi, cu demnitate blândă, toate celelalte temple, ştiind că deseori, în spatele unui exterior nefinisat, arde o mare lumină.                                                                                                                                                                                                                                        
  6.   În natură, absorbiţi frumuseţile şi darurile tărâmurilor Ei, cu o caldă recunoştintă. Nu o întinaţi cu gânduri, sunete, sau emoţii joase, sau prin acte fizice care o prăduiesc de frumuseţea Ei virginală. Onoraţi Pământul – „Mama” care găzduieşte calea voastră de evoluţie.                                                                                                                                                                                                              
  7.    Nu vă formaţi şi nici nu oferiţi opinii, dacă nu sunteţi invitaţi să o faceţi şi, chiar şi atunci, doar după rugăciune şi invocare tăcută, pentru a primi îndrumare. Vorbiţi când Dumnezeu alege să spună ceva prin voi. Altfel, este cel mai bine să vorbiţi puţin, sau să rămâneţi într-o tăcere liniştită.                                                                                                                                                                                      
  8.   Lăsaţi inima să cânte un cântec de recunoştiinţă şi bucurie închinat Lui Dumnezeu. Fiţi întotdeauna recunoscători pentru tot ceea ce aţi primit şi pentru ceea ce aveţi în momentul prezent. Accesaţi Râul Vieţii, Râul Iubirii si al Abundenţei, care se află în Inima Sacră.                                                                                                                                                                                                        
  9.    Fiţi blânzi în vorbe şi fapte, cu demnitatea care însoţeşte întotdeauna Prezenţa Dumnezeului celui viu, care locuieşte în templul fiinţei voastre. Puneţi permanent toate capacităţile fiinţei şi toată desfăşurarea interioară a naturii voastre la picioarele puterii Lui Dumnezeu, străduindu-vă să manifestaţi perfecţiunea compasiunii atunci când vă întâlniţi cu cei în suferinţă.                                                                                                                                                                                
  10.    Vorbele voastre să fie rostite cu blândeţe, smerenie şi servire plină de iubire. Nu permiteţi ca impresia de smerenie să fie luată drept letargie, deoarece servitorul Domnului, ca soarele din cer, este în permanentă vigilent şi îşi revarsă tot timpul darurile de Iubire peste cei care-şi deschid inimile pentru a primi. 


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE