MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacăra Iluminării și Înțelepciunii








Principalele calități ale lui Dumnezeu și acțiunile celei de-a Doua Raze:
Iluminarea, înțelepciunea, omnisciența, înțelegerea prin iubire,
percepția, înțelegerea, precipitarea, discriminarea și activarea
Mintea Lui Dumnezeu.


Ziua când este amplificată: Duminică
Chakra corespunzătoare: Coroană
Culoare: Galben
Pietrele corespondente: Ochiul Tigrului, Topazul de Aur

Chohan al celei de-a Doua Raze:
Lord Lanto, Învățător al Înțelepciunii Antice
Retreat: Sala Mare de Iluminare, Marele Teton Munte
Range, Wyoming, Statele Unite ale Americii.

Alți maeștri care slujesc pe a doua rază: Gautama Buddha,
Lord Maitreya, Sananda / Isus, Maestrul Kuthumi, Confucius.

❂❂❂

Arhanghelii celei de-a Doua Raze cu Complement Divin:
Jophiel și Christine
Retreatul lor: la Sud de Marele Zid,
China, și Templul Iluminării;

❂❂❂

Dumnezeu / Zeiţa Meru: Insula Soarelui, Lacul Titicaca, Bolivia

Elohim din a Doua Rază cu Complementul Divin:
Apollo și Lumina
Retreat: Saxonia, Germania




Lordul Lanto, o mare Lumină a Chinei antice, acum servește ca Chohan al celei de-a Doua Raze la Retreat - Royal Teton din Marele Munte Teton, Wyoming, Statele Unite ale Americii. Devotamentul său față de Flacăra Înțelepciunii și Flacăra Cunoașterii pe care cu adevărat l-au calificat pentru a ajuta direct în evoluția Pământului prin intermediul celei de-a doua Raze a Iluminării.

Lord Lanto a ales să folosească cea de a Doua Rază pentru a îmbrățișa inimile oamenilor. El este dedicat sprijinirii evoluției acestei planete prin iluminarea Hristosului Cosmic. Flacăra de Aur care bate în inima lui este încărcată de impulsul Dumnezeu-Victorie. Lordul Lanto s-a oferit voluntar cu Sanat Kumara să vină pe Pământ cu mult timp în urmă pentru salvarea planetei și la evoluția acesteia într-un moment în care pământul era plin de întuneric total.
El a fost un mare preot în Templul Mamei Divine pe continentul Lemuriei.

În ultimele zile ale Lemuriei, cei care au aprins Flăcările pe altarele Templelor au fost avertizaţi cu privire la venirea cataclismului. Cei responsabili de Flăcări le-au îndepărtat și transportat în altă parte în locuri de siguranță, depunându-le în alte locuri de retrageri fizice sau transferul lor într-o octavă eterică. Lordul Lanto este cel care a purtat Flacăra Precipitaţiilor și a depus-o în zona Marelui Munte Teton din America de Nord. Flacăra Precipitațiilor este de un verde chinezesc în ton cu galbenul celei de-a Doua Raze. Această flacără arde şi astăzi în Retreat-ul Royal Teton. Precipitarea este Flacăra Abundenței și a Bogăției, precum și Fericirea, Bucuria și Conștiința Universală a lui Hristos.


  • • Lordul Lanto a fost întrupat în China antică ca Ducele de Chou, de asemenea cunoscut sub numele de Împăratul Galben, (secolul al XII-lea î.Hr.). Ducele de Chou este considerat un om de stat în istoria Chinei și este considerat arhitectul Dinastiei Chou si adevaratul fondator al tradiţiei Confucianiste.

  • • Lanto a fost mai târziu întruchipat ca conducător al Chinei în timpul lui Confucius și a ținut Flacăra de Aur a Iluminării în numele poporului chinez pentru multe secole. Lord Lanto a adorat astfel Trinitatea în interiorul său fiindcă strălucirea intensă a scânteii divine putea fi văzută prin forma sa de carne, emanând ca o strălucire moale din piept. El a menținut acest lucru în onoarea lui Sanat Kumara până la Ascensionarea lui în jurul valorii de 500 î.Hr.

  • • El și-a câștigat măiestria în timp ce studia sub Lord Himalaya, Manu din A Patra Rasă Rădăcină, a cărei reculegere a Lotusului Albastru este ascuns în munții care-i poartă numele. În urma Înălțării lui, Lord Lanto a acceptat funcția de conducere -Maestru al Consiliului Regal Teton și a retragerii în sine, în scopul de a aduce în lumea occidentală Flacăra științei și tehnologiei, cultura Mamei și a reverenţei pentru viață pe care el și Confucius l-au sponsorizat în Orientul Îndepărtat.

Retreat-ul: Royal Teton


Acest magnific refugiu este situat în Parcul Național Grand Teton din Wyoming, STATELE UNITE ALE AMERICII. Glorioasa  Catedrală naturală, care se învârte deasupra cadrului de verde-smarald de câmpie și copaci, atrage admirația tuturor celor care vin în zonă. Retreat-ul Teton este centrul cel mai vechi al Maeştrilor Ascensionați de pe planeta Pământ. Este, de asemenea concentrarea precipitațiilor, expansiunea Luminii prin Raza de Iluminare și manifestare în lumea formelor.  Activitatea sa comandă puterea de precipitaţii conștiente.

De multe veacuri, în inima Marelui Teton, un ordin al Marii Frății Albe, sub îndrumarea Lordului Lanto, și-a dedicat puterea, conștiinţa și prezența modalităţilor în continuă evoluție şi mijloacele de a ajuta în evoluţia omenirii - pentru o mai mare perfecționare a minții, o mai mare pace sufletească, o sănătate mai mare a corpului și o dezvoltare mai mare a spiritului latent al Lui Dumnezeu în inima omenirii.

Lord Lanto conduce cursurile de noapte la Retreat-ul Royal Teton, ajutându-i pe cei interesați în dezvoltarea talentelor naturale, darurile, puterile și motivele de a fi. A fi un maestru al înțelepților și filozofilor, Lanto ne învață calea de realizare prin iluminare, înțelepciune și stăpânirea chakrei coroană. A Doua Rază este, de asemenea cea a iluminării, percepției, înțelegerii și educației. Raza lui reprezinta direcţionarea inteligenţei, a discriminării, a discreţiei şi a direcţiei în folosirea popriei vieţi. Cei care sunt sau care au fost mari învăţători ai omenirii sunt iniţiaţi pe frecvenţa celei de A Doua Rază.

Mulţi patrioţi mari, educatori, artişti, arhitecţi, oameni de ştiinţă, inventatori sau minunaţi profesori religioşi au primit inspiraţia lor în aceste Consilii şi s-au reîntors în corpurile lor fizice plini de inspiraţie şi pasiune, împletindu-şi experienţa într-o binecuvântare pentru umanitate.

De-a lungul secolelor XIX şi XX, Lord Lanto a stat cu credincioşie în spatele eforturilor Maestrului Saint Germain de a elibera omenirea prin învăţăturile Maestrului Ascensionat, a Prezenţei EU SUNT şi a Flăcării Violet.





Transmisia din Inimă a Preaiubitului Lord Lanto


De la marele salon de iluminare din Retreat-ul Royal Teton din Lanţul Munților Stâncoşi Wyoming, vă salut din Iubirea inimii mele și Flacăra Înțelepciunii din care Eu sunt. De-a lungul veacurilor, am servit într-adevăr, cu minunata Rază de Aur atât de mult timp încât am întruchipat-o pe deplin şi am deveni ea.

Dragilor, când vă gândiți la Focurile Sacre, percepeți minunile lor cu un sentiment de egalitate. Nu există una mai bună sau mai mică decât cealaltă; cu toate ca fiecare are un atribut diferit al calităților Lui Dumnezeu, toate sunt în mod egal minunate și eficiente. Unele dintre calitățile lor se suprapun, creând un câmp energetic de Unitate. Cele șapte flăcări sunt, de asemenea, parte din planul Pământului de care ai nevoie să dobândești măiestria și echilibru pentru a te califica în Ascensiunea ta. Toată lumea care a înaintat vreodată, trebuia să stăpânească atributele celor șapte flăcări.

În învățăturile noastre către umanitate, subliniem cele șapte flăcări, dar în realitate acolo sunt multe, altele. Când vă îndepliniţi Ascensiunea, cele douăsprezece Flăcări Sacre și chakrele corespunzătoare acestora, vor fi restaurate pe deplin în interiorul vostru și veți putea să le folosiți constructiv cu toate darurile lor în numeroase moduri minunate.

În starea ascendentă, pe măsură ce continuați să vă dezvoltați conștiința pe diferite nivelurile a celei de-a cincea dimensiuni, și mai târziu, în conștiință mai mare a dimensiunilor, veți descoperi mai multe flăcări și mai multe alte chakre vor fi adăugate în fluxul vostru de viață. De fapt, nu se va termina niciodată; evoluția continuă pentru totdeauna la veșnicie. Câte chakre credeți că au Creatorul sau Lordul Melchizedek?

Cu puțin înainte de distrugerea celor două continente majore, Lemuria și Atlantida, cea mai mare parte a Flăcărilor Sacre au fost îndepărtate de pe suprafața planetei și luate în interiorul planetei sau în Templele Eterice ale Luminii. Odată cu îndepărtarea flăcărilor, a apărut și dezactivarea unei părți din ADN-ul vostru, minimizarea celor trei Flacări ale Vieții din camera sacră a inimii voastre și închiderea temporară a celor cinci Raze Secrete cu chakrele lor corespunzătoare.

Din cauza folosirii greșite a acestor raze și a chakrelor lor pe cele două continente menționate mai sus, s-a decis de către Consiliile universale și galactice ale Luminii restricțiile ce trebuiau să fie impuse umanității. Din acel moment, doar șapte chakre cu flăcările lor corespunzătoare au fost lăsate active pentru continuarea evoluției omenirii.

Mulți dintre voi ați auzit despre cele cinci Raze Secret și vă întrebați ce sunt. Nu prea mult a fost menționat despre aceste raze de către noi deoarece, deși sunt importante iar energia lor este treptat refăcută la suprafață. Măiestria Lui Dumnezeu şi atributele pe care le reprezintă nu sunt pe deplin necesare, până când nu veți ajunge foarte aproape de ziua de Înălțarea a voastră. Nu vrem să vă încurcăm cu prea multe flăcări pentru că stăpânirea primelor șapte flăcări reprezintă un mare efort. Odata ce ai stăpânit primele șapte flăcări, devine mult mai ușor să stăpânești celelalte cinci. Deși sunt unice în culoarea, vibrațiile și atributele lor, ele sunt derivate din primele șapte.

Prevederile au fost ca, până când umanitatea nu se va trezi din nou pentru a-și îmbrățișa potențialul lor divin și principiile Tainele-Hristosului, și până când nivelul conștiinței  nu va ajunge la suficientă maturitate spirituală, pentru ca omenirea să aibă încredere în energia sacră încă o dată, cunoștințele pentru folosirea corectă a acestor flăcări vor fi reintroduse pe Pământ din nou. Odată cu Înălțarea Mamei Pământ, cei care au ajuns la nivelul de maturitate spirituală pentru a deveni candidați pentru Înălțare, va beneficia, în propriul lor calendar, la întoarcerea darurilor lor.

Aceasta este măiestria pe care va trebui să o atingeți în timp ce treceți prin inițierea celor șapte temple interioare (vezi capitolul 4-paginile 97-101). Odată ce ați câștigat impulsul Iubirii, a Înțelepciunii și a Puterii asupra tuturor flăcărilor și a împlinit a toate celelalte cerințe, veți fi invitați să vă luați locul printre nemuritori cu toții, gloria și atributele unui maestru pe deplin realizat.

Acea zi, iubiţilor, va fi cea mai minunată zi a întregii tale existenţe. De eoni de ori, te-ai încarnat aici, cu multe provocări în majoritatea încarnărilor, păstrând întotdeauna visul şi scopul de a porni într-o bună zi pe Calea Ascensiunii. Acum, această oportunitate este oferită fiecăruia dintre voi în această încarnare. Nu trebuie să mori din nou pentru cei mai mulţi dintre voi, dacă nu o alegeţi. Timpul pe care l-ai aşteptat se prezintă acum! Aceasta este o invitaţie de la noi, Chohanii din Raze şi, de asemenea, o invitaţie din partea Creatorului. Noi vă iubim pe toţi, foarte mult!

Cunoașteți preaiubiţilor, dacă alegeți acum cu toată inima și păstrați acest lucru şi angajamentul față de tine și de Prezența ta EU SUNT, poți termina, în câțiva ani cu tine, un ciclu lung de încarnări şi să ni te alături ca un nemuritor. Odată urcat, vei lucra cu noi față în față, învățând de la noi tot ceea ce am învățat de la Ascensiunea noastră. Contemplă acest lucru pentru un moment, ceea ce v-a luat atât de mult în trecut a vă realiza, puteți ajunge la același lucru în mai puțin de jumătate din timpul necesar.

Acum vă invit să vă uitați la imaginea mea și să contemplați flacăra luminoasă a Iubirii ce izvoreşte din inima mea. Am putut să manifest acest lucru în ultima mea încarnare, ca un muritor ca tine, aşa cum ești acum în starea ta actuală. Dacă am putut face acest lucru, cu siguranță şi voi puteţi face acest lucru, de asemenea, în acest timp de Înălțare al Pământului.

Din Flacăra Iubirii inimii tale și puterea iubirii tale, poți să înveți să-ţi extinzi iubirea până la punctul de a crea o realizare similară. Și dacă lucrezi cu ea, voi fi alături de tine să te ajut să-ţi câștigi Victoria!

Eu sunt Lordul Lanto, profesorul tău de Înțelepciune, îți luminez drumul acasă cu minunile Flacării Iluminării.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L. J

Traducere - Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!

RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE